| | | | |

Анализатор се тресе от страх, че Борисов може да вземе властта вместо ПП и ДБ

Основателят и управляващ директор на SiteMedia Consultancy и съосновател на Центъра за анализ и кризисни комуникации Любомир Аламанов реагира във “Фейсбук” на идеята на Слави Трифонов за референдум за президентска република.

“В този и без това кофти ден, поредният политически измамник тръгна към поредната политическа измама. Слави Трифонов щял да прави референдум дали хората искат Президентска република.

Отвратително. Опирайки се на страха, на притесненията, на желанието за нормален живот, Трифонов размахва уж примамлива идея, като морковче към зайче, преди да му бъде отсечена главата”, пише Аламанов.

-Само си представете Борисов с пълна власт, без ограниченията на парламента, с послушно правителство, с превзети институции, с послушни репресивни органи. А, момент, това сме го виждали…

-Само си представете Радев с пълна власт, без ограниченията на парламента, с послушно правителство, с превзети институции, с послушни репресивни органи. А, момент, това го виждаме точно сега…

-Само си представете Трифонов с пълна власт, без ограниченията на парламента, с послушно правителство, с превзети институции, с послушни репресивни органи. А, момент, това щяхме да го видим, но го хванаха точно навреме…

Мило и конструктивно припомням, че предишният референдум на Трифонов беше предимно за мажоритарна система за избор на депутати.

А в секундата, в която се направи парламентарната им група, той забрани на всички да имат различно мнение от неговото. Трифонов обяви всички, които имаха различно мнение, за предатели. Толкова за Референдумите на Трифонов.

Жалък инструмент за манипулация и привличане на избиратели, когато се вижда, че хората са разбрали какво представлява поредния манипулатор и славата му залязва.

-Борисов ни губеше времето с нова Конституция.

-Радев ни губи времето с нов договор с кремълския диктатор.

-Трифонов ще ни губи времето направо с нова държава.

Три свята. И трите са ужасно лъжливи. И трите трябва да останат в миналото.

Как пък малко срам нямат…

Идват избори. Моля ви, мислете. Гласувайте за нормално бъдеще. Не за отломките на лъжливото минало.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts