| | | |

БОМБА! В 12 без 5 в листата на „Промяната“ възниква извънредна ситуация

Димитър Ташев напусна листата на „Промяната“, която била направена по личната преценка на Бачийски

Ташев потвърди пред Флагман и каза, че подготвя официално изявление

Регистрацията на листата за участие в изборите за 48-о НС за 2-ри МИР-Бургас на коалицията „СЕК, Волт и ПППП“ ще се забави в РИК, тъй като по информация на Флагман, в щаба тук току-що е възникнала извънредна ситуация.

Димитър Ташев, който беше част от 47-ото НС, е отказал да участва на този вот и е заявил открито, че настоява да бъде заличено името му от списъка.

Това, което са си разменили като думи с водача на листата Константин Бачийски – национален лидер на СЕК, не било особено лицеприятно.

„Димитър Ташев се стараеше да показва високо ниво в Парламента и се надяваше съставът на листата ни за следващия парламент да бъде от хора, които биха допринесли реално за подобряването на положението на българина.

Той изрази несъгласие с имената на хората, които наистина в Бургас са подредени по личната преценка на Бачийски“, казва източникът на медията

Дежурният редактор на Флагман се свърза с г-н Ташев. Той потвърди, че действително няма да участва в този вот и ще се концентрира върху работата си за местните избори догодина.

„Ще направя официално изявление след малко“, каза той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts