| | | | |

Киро и компания не са симпатични млади хора, които могат да се веселят и да „танцуват“. Всичко и всеки е по-добър от тази патология, която ни сполетя

Защо Киро и хората около него не са това, за което се представят?

от фейсбук профила на Антоанета Христова

снимка Архив


Отговорът е очевиден, но има опити за преформатиране на момчето и групичката. За това нека да се обясни отново:

1.Киро и ПП не са десни, както твърди А. Райчев, защото действията им показват популистко-либерална ориентация.

Популистите либерали използват формални революции, за да дойдат на власт, защото силите не им стигат, за да я постигнат по законния начин, а именно – в резултат на честни избори, докато десните се опитват да постигнат властта чрез развитие.

Популистите либерали не признават авторитетите, йерархията и закона. Киро и компания демонстрираха това и станаха учебно помагало за това как не трябва да се подрежда една система, т.е. как тя се разрушава без да може да се замени с работеща.

2.Киро и ПП са проруски ориентирани. В това няма нищо лошо, ако те не твърдят обратното. Начинът на изгонване на руските служещи в посолството в София не доведе до скъсване на отношенията с Русия.

Точно обратното – засили убеждението, че Русия не ни се сърди и събитието като че ли е изиграна и договорена сценка за създаване на псевдоалиби, отколкото реална позиция.

Второ, всичките решения за газта на практика, увеличиха постъпленията за руската страна.

Трето – оръжията бяха давани под „сурдинка“, което показа вътрешен конфликт, неизчистена и неосъзната принадлежност към страната, която сме избрали по отношение на ценностните си ориентири;

3.Киро и ПП взимат решение на база пристрастия и влияние от страна на външни за тях авторитети. Липсата на работещи решения показа слабост, липса на знания, липса на опит, лош подбор на хора и твърде много агресия, за да се превърнат поне в добри ученици;

4.Киро и компания не са симпатични млади хора, които могат да се веселят и да „танцуват“. Те го правят насила под натиска на ПРите, защото съзнанието им е заето със схеми и начина на тяхната реализация.

Всичко и всеки е по-добър от тази патология, която ни сполетя.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts