| | | |

Гълъб Донев се скара на политиците: Намерете си опоненти другаде ВИДЕО

С остри думи към политиците, които ще участват в предизборната кампания откри заседанието на правителството служебният премиер Гълъб Донев.

Той им се скара, защото водят кампанията си на гърба на кабинета.

Както всички забелязваме предизборната кампания започна далеч преди официалния ѝ стар. За съжаление има фактори, които възприемат нас, служебното правителство като противник в тази кампания или по-точно искат да искат да извлекат някакви съмнителни политически ползи на наш гръб.

Той не уточни за кои политици говори, но в последните седмици правителството е критикувано от почти всички големи партии главно заради разговорите, които иска да води с “Газпром”.

В последните два дни атаката е и заради обявените от финансовото министерство стряскащи данни за бюджета и нуждата от теглене на нов дълг.

Нека припомня, че служебното правителството няма да участва в изборите, поради което е логично партиите и коалициите да потърсят опоненти другаде.

Призовавам ви да запазим спокойствие и самообладание, макар че не рядко имаме повод да отговорим на неверни или обидни твърдения.

Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на милионите български граждани, а не да влизаме в дискусия с тези, които са ги създали с действия или бездействия.

Ще продължим да работим организирано и упорито като преодоляваме реалните, а не измислените трудности.

По Конституция и съвест наша отговорност е да проведен безпристрастни и честни избори, Това правим и ще правим безкомпромисно.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts