| | | |

Андрей Гюров, ПП: Трябва да довършим започнатото, промяната трябва да продължи

Служебният кабинет не са ни опонент. За нас винаги над всичко е стоял националният интерес. Това, което сме оставили като наследство, е изключително стабилен фиск и добро икономическо състояние на страната.

Това заяви Андрей Гюров от “Продължаваме промяната” в ефира на бТВ.

Той бе категоричен, че не иска да влиза в дискусия за чистки и политически назначения.

“Ние не мислим в тези параметри, ние търсим кадри, които са най-добре подготвени и подходящи за даден пост”, обясни той и допълни, че смяната на кадри трябва да е, за да са спокойни българите.

“Направихме първите най-важни стъпки в борбата с корупцията, а именно освобождаването на границата на “Капитан Андреево”.

ПП е единствената политическа сила, която може да доведе увереност и спокойствие на гражданите, че страната отива в правилната посока. Крайно време е да загърбим прехода, да загърбим джипката и да минем към една модерна и развиваща се държава”, отсече той.

“Правителството Петков успя да намери 7 танкера с газ, които биха задоволили нуждите на всички топлофикации, успяхме да намерим и два слота, цената бе с 30 долара по-ниска от пазарната. Не ни достигнаха няколко дни, за да подсигурим всички слотове за танкерите.

Служебният кабинет можеше да довърши това, вместо да създава кризисни щабове и да всява смут в обществото.

България трябва да диверсифицира пазара. Единият вариант е да се добива газ и на наша територия, трябва да се търси такава възможност.

Шистов газ е възможност, но сме против добиване на шистов газ в Добруджа. Има възможност за добив на газ в Черно море.

Когато това става, винаги в съответствие в мерките за защита на природата и на населението. Трябва да вървим в посока България да е независима от външни фактори, а не като Борисов да се въртим като ветропоказател. Трябва да имаме сигурни доставки, по-ниска цена. Газпром е несигурен доставчик”, смята Андрей Гюров.

На въпрос защо Лена Бориславова и Яна Балникова се отказват, Гюров заяви, че всеки един човек, които е бил част от екипа, остава част от каузата. Сигурен съм, че и двете в един момент ще се включат отново, каза още той.

Решението на Балникова било взето преди реденето на листите, така че фактът, че Радостин Василев ще бъде начело на листата в Габрово, от където тя влезе в парламента на миналите избори, не е повлиял на решението ѝ.

Ние се каляваме в битката. Всеки човек остава част от каузата, но всеки трябва да вземе собствени решения. Лена Бориславова и Яна Балникова ще са част от екипа ни в един момент.

Радостин Василев не е от Габрово, но се взимат много фактори. Не виждам никакво противоречие там. Имам шанс в Благоевград. С номер 9 играе най-добрия играч.

Борисов лъже като рецидив, бе осъден от българския съд, но продължава с тези послания. Близо сме до ГЕРБ, надявам се да сме първи.

Той бе категоричен, че социологическите проучвания им дават много близки проценти до тези на ГЕРБ.

“Мисля, че пак ще сме първа политическа сила”, уверен е той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts