| | | |

Мижав интерес и закръглени бедра в предизборното ВИДЕО на ПП

По-рано днес лъснаха опорките на “Продължаваме промяната” (ПП), с които ще водят предизборната си кампания. Малко след това лично Кирил Петков показа видео от флашмоба, която с партията му спретната.

Интересно е обаче, че представителите на ПП се радват на мижав интерес от страна на последователи, тъй като около тях има малцина хора.

По-интересно е обаче какви палави кадри са заснети на предизборното видео на ПП.

На предните редици са застанали куп жени от партията, сред които и бившата вицепремиера Калина Костадинова, която преди време скандализира обществеността с палава снимка.

Сега тя пък показа пищни бедра.


“Хахах, промяната изненада журналистите и фотографите с този флашмоб, ако не греша. Трябва малко пояснение за публиката. Гледах и видео от събитието, но и то не го илюстрира ясно. Предните редове вдигат бели хартии, средните зелени , а последните червени. Патриотично някак си и по комсомолски възторжено.

Вдъхновен тълкувам че „белите“ влизат в парламента, в министерски съвет евентуално и по държавните агенции, „зелените“ чакат и загряват на резервната скамейка, а „червените“, така им се пада, си остават пълнеж в масовката.

П.П. Само закръглените бедра от първия ред сломяват жестокостта на посланието”, написа в личния си фейсбук профил журналистът Чавдар Николов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts