| | | | |

Празните джобове, студът и гладът връщат ГЕРБ в играта – ще вземат дори повече от по – миналия април, може и над 900 хиляди гласа

Социологията се събуди и прозря. Няма тема “кюлчета, чекмеджета, Капитан Андреево” на тези избори в съзнанието на хората. Има други теми, които вълнуват народа – храна, глад, студ, инфлация, скъпотия, газ.

от фейсбук профила на Николай Бареков, журналист

снимка Архив

Ама “Газпром ли?” пита една БТВ мисирка от името на още десетина некъпани.

Не, цената на газа е темата, моето мисирче. Цената, моме хубава проста, що стоиш на поста! И липсата на достъпни за бита газ и парно, а и празното газохранилище в Чирен, изпразнено от просто Киро и руските му посредници.

Кой ти има нерви да слуша за схеми с хипотетично отровни портокали за фреш от Капитан Андреево, с които плашат Киро и Асен, когато хората са притеснени, че зимата няма да има и сух хляб да сложат на трапезата.

80% от българския народ се страхува от ценовия шок, инфлацията, бедността, скъпия ток и газ, срива в стандарта на живот и доходите при “Промяната” и само 9% слагат корупцията като основен проблем.

А корупцията дори вече подпали колибата на безхаберните “харвардски” аферисти.

При този дневен ред аматьорите от “Промяната” и идеолозите им от “Капитал” на Прокопиев са извън дневния ред на обществото и на предстоящите избори.

БТВ и Нова стоят гротескно и губят милиони аудитория с натрапения измислен “дневен ред” на либералните джендъри от “Промяната”.

Логично големият резултат от изборите ще е за тези, които са с най-голям опит и се държат най-адекватно в този океан от хаос, неадекватност, липса на емпатия и страдание.

Не се учудвайте, ако ГЕРБ качи много резултата и мине 30%, а също и ДПС. За сметка на ДБ, които ще изпаднат зад борда, както и на ПП-тата, които могат да паднат под 10%.

Фактите, които служебните на Радев изнасят ще ги довършат напълно до изборите, а след това ще се разпаднат и ще се разбягат като разбойници след пладнешки обир.

Празните джобове, студът и гладът връщат ГЕРБ в играта – ще вземат дори повече от по-миналия април, може и над 900 хиляди гласа.

Това ще е само началото на края, но докато не се смени караула в големите медии и наратива на измислените от соросоидите приказки за някакви неразбираеми и несъществуващи цели хаосът и безпътицата ще продължат.

Простите мисирки са по-виновни и от лудото момче, което налита на бой на журналисти и третира секретарката си в министерството като средство за лъскане на парапета.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts