| | | | |

Хаджигенов отровен: Удря “Промяната” за предизборни срещи с хапване и пийване

Броени дни, след като “Ние идваме” и ЕНП на адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Мария Капон, се отказаха от участие в парламентарните избори на 2 октомври с аргумента, че евроатлантическите формации не са успели да постигнат обединение,

юристът започна яростна съпротива срещу лицата на “Продължаваме промяната”.

Само допреди няколко седмици тъкмо Хаджигенов настояваше “Ние идваме” (наследник на Отровното трио и коалицията с Мая Манолова “Изправи се! Мутри вън” в краткия 45-и състав на Народното събрание – б.р.) зовеше и “Промяната”, и ДБ да се обединят в името на силен съюз срещу антинатовските и прокремълски партии.

От началото на седмицата обаче Хаджигенов използва всеки повод, даден му от “Промяната”, за да ги хапе, включително за предстояща предизборна среща на Кирил Петков и Асен Василев (които са водачи съответно в 24-и и 25-и МИР) в София.

“Подготвили сме хапване, напитки и добро настроение”, пишат за събитието на езеро “Ариана” в събота организаторите от “Промяната”. Отровният адвокат обаче не си поплю и отвърна със следното:

“Поканата е отправена към всички гладни, жадни и незадоволени. Enjoy”, заради което обаче бе подложен на остри критики, че прекалявал.

“Гледах Ви, слушах Ви, от две години не Ви пропускам и какво става сега?! Решихте и се отказахте!

Това като “хейтвате” тези дето са като Вас не мислите ли , че отказвате да гласуват и без друго толкова заблудени и колебливи хора, които се чудят да гласуват ли или не?!

От страни изглежда като ” куче на сено”, не го ям, ама не го и давам! Грозно си е!”, упреква го бивша вече фенка на “Ние идваме”.

Хаджигенов обаче не се трогва и й напомня, че критикува всички, когато има защо, включително за битовизми от подобен характер.

А впоследствие от екипа на Кирил Петков и Асен Василев изтриха частта с “хапването и напитките” от събитието, обявено във фейсбук.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts