| | |

Медведев плаши с гибел човечеството: Иде Денят на страшния съд!

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обвини САЩ и техните съюзници, че се опитват да провокират разпадането на страната, и предупреди, че подобни опити могат да доведат до Деня на страшния съд, съобщи Асошиейтед прес.

Медведев предупреди Запада, че опитът да тласне Русия към разпад ще се равнява на “шахматна партия със смъртта”.

След като присъства на прощалната церемония на бившия съветски лидер Михаил Горбачов,

Медведев публикува пост в канала си в приложението за съобщения, в който споменава разпадането на Съветския съюз през 1991 г. и обвинява САЩ и техните съюзници, че се опитват да предизвикат разпадането на Русия.

Медведев твърди, че някои на Запад биха искали „да се възползват от военния конфликт в Украйна, за да тласнат страната ни към ново етап на разпадане, да направят всичко възможно, за да парализират държавните институции на Русия и да лишат страната от ефективен контрол, както се случи през 1991 г.“

“Това са мръсните сънища на англосаксонските извратеняци, които заспиват с тайната мисъл за разпадането на нашата държава, мислейки как да ни раздробят на парчета, да ни нарежат на малки парченца”, пише Медведев и допълва:

“Подобни опити са много опасни и не бива да се подценяват. Тези мечтатели пренебрегват една проста аксиома: силовото разпадане на ядрената сила винаги е шахматна партия със Смъртта, в която се знае точно кога ще дойде шах и матът: гибел за човечеството”.

В заключение Медведев заяви, че руските ядрени арсенали са “най-добрата гаранция за запазване на Велика Русия”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts