| | | |

НА ЖИВО Бойко Борисов: Токът при възрастният Борисов – 75,63 лв. При младият Петков – 846,59 лв ( обновява се )

Аз самият вчера бях изумен колко ги е страх от нас.

БСП въобще не говорят за победа. Те се чудят само как да се прилепят към някого. Същото важи и за ДБ, която бяха в дясно от нас, а сега са в много ляво, една лодка хора.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с избиратели в Силистра.

Миналата година имаше избори, сега пак. Все по-скъпо – 80 млн. лв. ще излязат сега. Над 600-700 млн. досега. За какво харчим тези пари? Да си чешем езиците ли?, запита лидерът на ГЕРБ.

За съжаление нищо не се надгради над нас, нито “Хемус”, нито тази към Русе.

Най-голямата гордост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че спират пътя към Русе. Всичко приключи и парите похарчиха.

Всеки ден на бензиностанцията и на магазина го виждате това, което трябва да ви кажа, но все пак имате възможност да сравнявате какво може да се случи. 2020 г. токът при възрастният Борисов – 75,63 лв. При младият Петков – 846,59 лв.

Избирайте сами.

Ние можем да върнем цената, минимум с 50-60% да не кажа и повече, защото въглищата са наши, енергетиците, електропреносната система, АЕЦ “Козлодуй”, който в момента ви дава тока на 45 лв., а виждате какво става заради посредниците – близки на няколко човека.

Избирайте сами, няма да ви агитирам, продължи лидерът на ГЕРБ.

837% е увеличението на природния газ. Виждате на бензиностанциите какви са цените, каза Борисов.

Той показа схема на рафинерията в Бургас, откъдето може да се вкара уралски и руски нефт, а той се изнася за Швейцария, обясни той. Ако те не се съгласят да си вкараме нашият

Ако те не се съгласят да си вкараме нашият нефт, ще им вкараме мито. С 1 лв. мога да сваля цената веднага и те това не го оборват.

Поставени съм с тази партия на посредниците в същата ситуация като в жабата в тенджерата – като я пуснеш във вряла вода и тя ще избяга, но ако загряваш водата бавно, ще я свариш, посочи Борисов.

Той настоя, че единствените, от които останалите партии се страхуват са той и ГЕРБ. Припомни, че партията разкри схема как се е купувал скъп газ, отново от “Газпром”, но чрез посредническа фирма в Румъния.

Трябва да либерализираме пазара така, както трябва, да се напънем да изгоним тези посредници.

Защо “Булгаргаз” получава кредит от държавата, а не се дават на частна фирма? Защо само те го получиха? Ще кажете, защото то и без това няма частни фирми.

Откъде ще дойдат парите? Лесно е да кажеш и, че вдигаш двойно пенсиите, но като нямаш пари да ги платиш, е лесно да говориш.

С какво допринесоха за вдигането на пенсиите, като нищо друго не свършиха.

На всяко излизане пред телевизора нашите хора им вадят фактурите и Асен Василев казва, че не знае.

Служебните министри за 1 месец навсякъде извадиха далаверите. Шишков всеки ден показва какъв лъжец е Петков.

Стана грандиозно събитие как потича газ от Гърция, а ГЕРБ финансира и построи половината. Започнахме го 2019 г. Тази опорка защо 12 г. не сме строили тръба оттам, аз мога да запитам защо 1300 г. не сме строили?

От Шишков излиза, че ние сме започнали, финансирали, строили, а при Радев ще е довършено. Петков го няма в схемата, защото те с мощния си пиар, а той е толкова мощен, че арестуваха Севда – няма го човекът, няма го проблема…

Какво да ви кажа – много бързо трябва да обясните на своите приятели и съседи, тези схеми ще ги размножим, защото за уважаемите от нас медии, само ако кажа, че се оттеглям и довечера ще има, нито за газа, нито за тока ще има, каза Борисов.

Той заподозря, че ПП се опитват да “изсмучат” електората на БСП, но те харесват “Газпром”, а в същото време искали и този на ДБ, който пък не харесва руското държавно дружество. “Затова в опорките им пише – няма да говорите”, подчерта той.

Видяхте справянето с мигрантската криза. При нас беше нулева, а сега полицаи гинат, Бог да ги прости. Нямат нито знания, нито умения.

Геополитиката е изключителна важна на днешно време за всеки един, който поне си мисли, че е лидер. Между Сърбия и Косово напрежението е голямо, между Турция и Гърция също. В Русия и Украйна направо се бият.

“Запорожката” централа е близо, а това е опасно. Помним “Чернобил”. Те там нямат работа да рискуват цяла Европа, трябва да оставят международно да се пази централата. Много се радвам, че МАЕЕ е там. Това е риск от използване на ядрено оръжие, а ние сме близо, допълни Борисов.

Държа на една своя дума, нямам неизпълнено обещание, когато построим “Хемус”, ще се пенсионирам, но като гледам 100 г. трябва да изкарам.

И Западът вече не стои с тях, и той се убеди, че правителството на Кирил Петков са най-изгодни за Русия. Всички са ни мили, но българите са ни най-мили. Трябва да ги победим! Да ги победим с голяма разлика.

Още няколко месеца държавата е в хаос и разруха. Служебният министър на финансите излезе преди няколко дни и каза, че 3-годишната рамка е апокалипсис и спешно ни трябват 15 млрд. А тези на Петков казват – оставихме им 1,6 млрд. излишък.

Чакайте! Кой тегли заеми като има излишък, възмути се още Борисов.

Той напомни, че ГЕРБ са оставили 12 млрд. лв., а му се подигравали, че се опитвал да го обясни на народа, но това дало възможност България да се справи най-добре с КОВИД кризата.

Силистренската структура на ГЕРБ подари на Борисов икона на Св. Димитра Киевска.

“Ще приветства с добре дошъл един лидер, който придаде истински европейски образ на България, който спаси Европа от мигрантски натиск, заради когото всеки се съобразява с България.

Той бе показно арестуван пред неговите внуци и семейство, само и само да се угоди на шепа олигарси, водени от юмрука на републиката Румен Радев, и въпреки всичко, той намери сили да е тук сред нас и да ни поведе към поредните избори.

Адмирации г-н Борисов”, каза областният координатор на партията за Силистра Тодор Тодоров.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts