| | | |

Зрелищно ВИДЕО: Шофьор помете автобусна спирка пред общината във Велико Търново Снимки

20-годишен шофьор блъсна автомобила си в автобусна спирка в центъра на Велико Търново. По неофициална информация младежът е футболен съдия и син на полицай.

Лек автомобил се е забил в автобусна спирка във Велико Търново. Колата е съборила две дървета и стълб.

Катастрофата е станала малко след полунощ на 5 септември на метри от общината в центъра на старата столица.

На кадрите се вижда, че автомобилът напуска пътното платно, качва се на тротоара, събаря уличен стълб за осветление, помита няколко дървета и се забива в спирката.

Шофьорът на лек автомобил “Ауди А3” загубил управление над автомобила и се забил последователно в две дървета, стълб и автобусна спирка.

По чудо няма жертви и пострадали хора. По непотвърдена информация водачът е на 20 години от Велико Търново. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна. Изчаква се пробата за наркотици.

Ударът е бил толкова силен, че двигателят е излетял на метри от возилото, а по тротоара и в градинката пред паметника ‘Майка България’ са разпилени десетки части от колата. Движението в района на катастрофата е било отцепено. Камера за видеонаблюдение е заснела момента на катастрофата.

Дежурният лекар в спешно отделение на болницата във Велико Търново д-р Александър Латев информира, че шофьорът на автомобила е в добро общо състояние с различни травми, но без опасност за живота.

Настанен е в неврохирургия и остава под наблюдение.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Труд
снимка Труд
снимка Труд
снимка Труд
снимка Труд
снимка Труд
снимка Кадър

Similar Posts