| | | | |

Петър Волгин съсипа ПП и опорките им: ПП са секта, като зомбирани рецитират опорки

Много показателен за същността на нещото, наречено ПП, са изтеклите опорки и пиарски стратегии, предназначени за тяхната предизборна кампания. Това написа в личния си Facebook журналистът Петър Волгин.

снимка Архив

Ето какво допълни той:

“От пръв поглед личи, че нещата са написани така, че да ги разберат и най-интелектуално неизкушените пепейци. А повечето там са такива – без никаква способност за задълбочено и критично мислене, без никакви основополагащи познания.

ПП не прилича на нормална партия.

ПП прилича на секта, която се напъва до пръсване от самовъзхищение. Като зомбирани рецитират едни и същи убоги опорки, написани им от найовци, македонци, израелци и всякакви други, събрани от кол и въже “специалисти”.

Рецитиращите смятат, че това е напълно достатъчно. Смятат, че е напълно достатъчно да изреват “долу мафията”, “направихме първите стъпки”, “да си довършим работата”, и целокупният български народ ще се влюби в тях.

Вярно е, че в днешния свят задълбочената мисъл отдавна е изместена от пиарски полуфабрикати.

Но дори и за нашата елементаризирана действителност посланията на ПП звучат неприлично глупаво.

Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на подобни “месиджи”, на слогана за “младите и честните”, които били срещу “старите и корумпираните”.

Не е възможно да си чак толкова глупав, че да вярваш на подобни неща.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts