| | | |

Шамар по Слави: Един от стратезите на ИТН се сдушил с ДБ

Едно от знаковите лица на “Има такъв народ” за област Бургас – Добромир Гюлев, за когото се знае, че е прехласнат по дайвинга и подводния риболов, май ще забие досегашната си партия на харпуна, за да пристане на нова политическа сила – “Демократична България”, пише “Флагман.бг”.

Вчера изненадващо той бе забелязан от журналисти пред предизборната шатра на ДБ на площад “Тройката”. Гюлев изчака търпеливо, за да свърши официалната част и след това поиска среща с водача Ивайло Мирчев.

Не си личеше двамата да се познават отпреди, по-скоро запознанството им стана факт в неделя, пред погледа на журналистите, дошли да отразят събитието.

Гюлев и Ивайло Мирчев разговаряха известно време, след което си размениха телефоните.

Необичайната му поява породи доста съмнения, защото 42-годишният бургазлия бе един от експертите, на които хората на Слави Трифонов разчитаха най-много на местно ниво.

Той бе не само имиджмейкър на кампанията на ИТН в Бургаска област, но и политическият стратег, чието мнение се ценеше много.

снимка Архив

На последния вот, ноември м.г., той бе на 5-то място в листата на ИТН за 2 МИР Бургас, но на тези избори изобщо не попадна сред кандидат-депутатите, което породи много слухове.

Няма категорично потвърждение на информацията за евентуално напускане или изключване на Гюлев от редиците на ИТН, но е факт, че той няма да работи за тяхната кампания.

Дали ще помага на “Демократична България” предстои да разберем съвсем скоро.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts