| | | | |

Журналистка размаза Нинова: Корнелия е емоционално нестабилна личност, изпълнена с напрежение, комплекси и нужда от право на отговор, на реванш. Срещу всеки и за всичко

Корнелия Нинова съди и Явор Дачков с кантората, близка до нея, която закопчала на хранилка в държавните дружества.

ЖЕНО, не можеш да съдиш всички журналисти, които са критични към теб, не можеш да гониш всички съпартийци, които имат възражения към някое твое решение, не може да изключиш всички хора на този свят, които не ти обръщат достатъчно внимание, не може да разгониш всички умни лица от местата, които временно обитаваш или ръководиш.

Не можеш да се разсърдиш на Вселената, че не е скроена по твоята мярка.

Корнелия е емоционално нестабилна личност, изпълнена с напрежение, комплекси и нужда от право на отговор, на реванш. Срещу всеки и за всичко.

Има ужасяваща патологична потребност да бъде харесвана, одобрявана, обичана, затова възприема незначителни неща за свръхголяма обида, незачитане, което трябва да бъде отмъстено.

Гневлива и непремерено–всичко–обидчива. Около нея антуражът й трябва да се движи на пръсти, да не разсърди, да не направи господарката подозрителна.

Много трудно се работи с подобни персони. Има добри и лоши дни; дни, в които обувките й стягат, и други, когато шефът на кабинета й е направил комплимент. “Как е тя днес?”, е въпросът, с който всички си намигат.

Егоцентричната й перспектива е да държи партията изкъсо, в кръг от приклекнали на коляно, за сметка на брутален отлив на членове и симпатизанти.

Реалността й е прилив на грандомания, стаена зад неувереност, партийна слепота, параноидно разстройство – всичко ме застрашава, всички ме мразят, всички ме критикуват, обиждат ме, това ме потиска, не мога да го понеса, трябва да ги накажа.

Лошото е, че като заведеш дело срещу някого, че те критикува, той не започва да те аплодира.

Единственото й спокойствие идва от парите, те й дават измислена височина, илюзорната дистанция, че не е сред нещастното пауперизирано електорално множество, а е някъде там, където може да избира друг начин на живот….

За съжаление, не може. Понеже комплексите, страховете и раздразнението ще си ги мъкне навсякъде със себе си.

Светът е такъв, КАКЪВТО ГО ИЗВИКАШ ДА БЪДЕ. Това е правилото на щастието, което би могъл, ако си по-умен да изграждаш за себе си, около себе си.

Корнелия катастрофира БСП в бетонна стена. Че ще довърши БСП е ясно, но напоследък е много активна и в довършването на държавата.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts