| | | |

Малцина са виждали Христо Стоичков по този начин! СНИМКИ

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков използва профила на собствената си марка във „Фейсбук“, за да покаже детайли от предстоящото си участие в телевизионното риалити „Фермата“.

На представите снимки Камата е облечен в народна носия и играе хоро, ситуация в каквато малцина хора са го виждали.

В петък знаменитият №8 влиза в осмия сезон на “Фермата“.

Публикацията със снимки от неговото участие в предаването беше свързана с вчерашния Ден на съединението, за който традиционно големите празненства са в родния град на Камата – Пловдив.

“Честит празник, българи! В който и отбор да играем, важното е всички да сме заедно на голямото българско хоро!“, написа носителят на „Златната топка“ за 1994 г.

Както е известно, за предстоящото участие на Христо Стоичков стана ясно в края на август.

Тогава легендарният футболист на ЦСКА и Барселона направи открито обръщение, в което направи шеговита закачка с двамата водещи и продуценти – популярните левскари Иван и Андрей:

“Фермата“ е предаване, което ни връща към детството. Да не забравяме откъде сме тръгнали и да обичаме това, което имаме – България и нашите корени.

Прекарах страхотно време с всички участници, с изключение на двама, които са от другия отбор. Но няма значение, за водещите говоря – Иван и Андрей, които показват, че го могат.

Иван и Андрей, благодаря ви за поканата!

Благодаря и на всички участници, които показаха какво могат.

Тази година няма да има айнс, цу цвай, цу дрън. Ще има уникална награда от 100 000 лева и нека най-достойният я спечели. От Маями, ваш Христо Стоичков“./ Блиц

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук
снимка Фейсбук
снимка Фейсбук

Similar Posts