| | | |

Листата на ГЕРБ: Нагледахме се на спасители – парашутисти, време е да преборим хаоса!

Кандидатите за депутати от листата на ГЕРБ/СДС в Кърджали бяха представени с кратка биография и с личен цитат, отразяващ политическите им възгледи.

Ето и информацията по номера на кандидата в листата:

1.Цвета Караянчева. Машинен инженер. Председател на 44-то Народно събрание. Депутат в 41,42,43,44 и 45-то НС. Областен лидер на ПП ГЕРБ.

Разочарованието на хората от „подмяната“ е тотално. Вкараха ни в спирала от кризи. Нагледахме се на водачи-парашутисти. Време е да преборим хаоса и да върнем реда в държавата!

2.Д-р Адам Персенски. Хирург в МБАЛ „Ардино“. Заместник-министър на здравеопазването в кабинета Борисов 2. Член на Британското медицинско дружество.

Нека се доверим на разума, не на емоцията. България е в клинична смърт. Нужно ни е компетентно и отговорно управление!

3.Иван Гавазов. Строителен инженер. Директор на Областното пътно управление в Кърджали, уволнен на два пъти без основания и възстановен на работа по съдебен ред.

На 2 октомври ще покажем на чегъртащите, че сме силни и не се предаваме!

4.Фейзи Бекир. Одитор. Заместник министър на финансите в правителството на ГЕРБ.

За година и половина сринаха държавата. Да излезем да гласуваме на 2 октомври и да сложим край на тази съсипия!

5.Д-р Милчо Енчев. Кардиолог в областната болница „Д-р Атанас Дафовски“. Потомствен лекар с корени от Кирково. Специализира в областта на инвазивната кардиология.

След година и половина експерименти, страната ни има нужда от лечение. Лечение все още има и то е ясно – масово да гласуваме на 2 октомври!

6.Ирина Чанкова. Един от основателите на структурата на ГЕРБ в област Кърджали. Представител на малкия и среден бизнес в сферата на туризма и услугите.

През годините видях как партията ни израсна и се превърна в силата, която е днес. В момента целият свят преминава през тежък етап. Не можем да си позволим аматьори на кормилото на държавата в такъв момент.

7.Ервин Хасан. Икономист. Общински съветник, общински ръководител на ГЕРБ – Джебел.

Пред очите ни случайно попаднали в политиката хора вкараха държавата в невиждан хаос. Да останем силни и единни, за да си подредим отново къщата! Не си оставайте вкъщи на 2 октомври – важно е да гласуваме!

8.Гергана Банкова. Фермер. Собственик на животновъдна ферма в Ардино.

За мен като млад човек е от огромно значение в България да има предвидимост, да можем спокойно да планираме бъдещето си. Не искаме да сме опитни зайчета на хора, които се заиграват с управлението на страната!

9.Севда Камбурова. Юрист. Заместник-областен управител на Кърджали през мандата 2017-2021 г.

Длъжни сме да продължим напред заради хилядите ни съмишленици! Да излезем пред урните на 2 октомври, за да дадем отпор на фалшивата промяна.

10.Димитър Кадиев. Представител на частния бизнес. Общински съветник. Общински ръководител на ГЕРБ – Момчилград.

Докога ще търпим лъжите и безобразията на шепа псевдоспасители? Време е да им кажем – наиграхте се на наш гръб. Хайде – по живо по здраво! На 2 октомври гласувайте умно!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка ГЕРБ

Similar Posts