| | | |

НА ЖИВО Бойко Борисов: За 30 дни, откакто ги няма “Промяната”, с 30% паднаха цените

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Поморие. Това е част от активните му предизборни обиколки в Бургаския регион.

Първо той посети Музея на солта, а след това пристанището в Поморие.

По време на посещението в Поморие той разговаря с украинци.

В нашата централа стои вашето знаме, обърна се Борисов към деца украинчета, които почиват на нашето Черноморие и с които той се срещна в Музея на солта в Поморие.

“Щом сте доволни, няма какво да кажа. Поздравете родителите си, сприятелете се с нашите младежи. И трябва така да стане – всяка година да идвате”, обърна се лидерът на ГЕРБ към децата.

“Слава Украйна!”, обърна се Борисов към тях, “Слава!”, отвърнаха му децата в хор.

Борисов също разгледа музея. “Какъв робски труд е било, а, Любе”, обърна се той към Любен Дилов, който е с него на обиколката.

Защо слагате каруцата пред коня. Първо, изборите зависят много от президента Радев – дали ще осигури честни избори. Ако направят същата далавера с машините. А в зависимост от резултата, ще дойдат и вариантите.

Ако така продължат да падат цените на бензина и нафтата, значи сме били прави, че се изнасят големи суми, далавери в огромни размери.

За 30 дни, откакто ги няма “Промяната”, с 30% паднаха цените. Те са работили да ощетяват българския народ, всеки ден са ви бъркали. Всеки ден по стотинка от джоба на всеки ви

За разлика от другите държави, България е производител и е престъпление да се говори за скъп ток, коментира Борисов. Инфлацията в България идва от цената на тока. И това не е небрежност, а е направено с умисъл за определени кръгове, допълни той.

Цени, инфлация, хаос – навсякъде го има. Виждате какви далавери излизат в МВР, по границата. То е било чудо! Затова сега трябва да се опитаме да нормализираме държавата, допълни Борисов. И обясни, че старият модел никога не може да се върне.

Ние произвеждаме всичко – жито, царевица, ток, сол, всичко, допълни той.

И като ги слушам – толкова самонадеяни и самоуверени,

Реалният живот всеки ден опровергава тях и потвърждава казаното от нас.

По повод усилията на репортерка да държи голям микрофон, Борисов разказа как е давал караули пред портрета на Георги Димитров и се бил научил да спи прав.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts