| | | | |

Предозиране! Кирил Петков: Твърдо сме решени да изправим Бойко Борисов пред съда

Кирил Петков се закани да изправи Бойко Борисов пред съда. Коментарът му е по повод дневния ред за тази седмица на Европейския парламент. В него попада точката за незаконния арест на Борисов.


В профила си във Фейсбук Петков се изцепи, че бил твърдо решен да изправи лидера на ГЕРБ пред съда, независимо, че същият този съд обяви ареста му за незаконен.

Ето какво още пише Киро:

Разбирам, че Европейската народна партия, в която членуват евродепутатите на ГЕРБ, е настояла Европейският парламент да обсъди утре ареста на Борисов през март тази година.

Няма да коментирам дали е нормално европейските институции да бъдат намесвани в предизборната кампания в България, нито ще коментирам отчаяния ход на Борисов да прибегне до ЕНП, за да изчисти репутацията си пред милионите граждани в България, разочаровани от неговото управление.

Но ще заявя много ясно: твърдо сме решени да изправим Бойко Борисов пред съда.

Борисов управляваше България 12 години. Това са 12 години на безконтролност, корупция, схеми с пачки и кюлчета.

Затова след 2 октомври искаме да реформираме Антикорупционната комисия, така че да преследва корумпираните и да тръгне по пътя на парите на Борисов.

Това е единственият възможен път пред България, ако искаме да спрем да бъдем най-бедната и най-корумпирана страна в Европейския съюз.

Дали Борисов в крайна сметка ще влезе в затвора? Сигурен съм в едно: това няма да се случи, ако нашите политически опоненти спечелят изборите.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts