| | | | |

ДеБеец зове: Путин си купува цели партии у нас, не ставайте съучастници в руския шопинг

Знаете ли какво е шопинг по руски? Да си напазаруваш “патриоти” по 100 за копейка. Путин си пазарува влияние и това не е от вчера.

От 2014 г. насам над $ 300 млн. са отишли към политици и длъжностни лица извън Русия и целта е била една – да прояждат демокрацията на други държави отвътре. Путин си пазарува влияние по света и у нас.

В това е убеден кандидат-депутатът от ДБ Ивайло Мирчев след бомбастичното американско разкритие, че над 300 милиона долара са похарчени от Москва за намеса във вътрешната политика на други страни.

снимка Архив

“Купува си влияние върху управлението на други държави. Купува си понякога отделни политици, друг път цели партии. Купува си длъжностни лица и говорители, къде шумни, къде подмолни.

Купува си псевдомедии и псевдопатриоти, които да работят за неговите цели под знамето на гръмки уж национални каузи”, твърди Мирчев. И добавя: “Когато излезе на шопинг, Путин си купува възможността да решава вместо нас”.

И в този смисъл демократът настоява и избирателите, и другите политици да следят внимателно купените у нас от Кремъл.

“Ще ги познаете по това, че поставят интересите на Русия преди тези на собствената си държава. Че не смеят да гъкнат срещу Путин. Че са готови на всякакви пируети, само и само да прокарат интересите на Русия.

Не им давайте допълнителна власт. Не ги овластявайте повече от властта, която руските пари им дават. Не ставайте съучастници в руския шопинг”, зове Ивайло Мирчев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts