| | | |

Бесен скандал в “Панорама”! Кандидат-депутати си скочиха на бой, Бойко Василев ги разтървава ВИДЕО

Лют скандал се разигра в предаването “Панорама” тази вечер.

В първия половин час предизборният дебат вървеше спокойно, но след това бе засегната войната в Украйна и напрежението започна постепенно да се покачва.

Лидерите на Европейския съюз, вместо да полагат усилия за прекратяване на войната в Украйна, истерично говорят за победа на Украйна. Войната продължава заради слабите лидери на ЕС. За нас е важно да има национално единение, каза Димитър Митев от “Българска социалдемокрация – Евролевица”.

Това са опорните точки само руската пропаганда, това го има само в техните болни мозъци – искаме мир, но правим война, искаме мир, но убиваме жени и деца в Украйна, заяви Боян Расате от “Български национален съюз”.

Ние категорично трябва да се откъснем от нашата зависимост от Русия, подчерта той.

Говорим си за Русия, Украйна САЩ, а къде е България? Русия, Украйна и САЩ не ме интересуват. Мен ме интересуват да мога да си плащам сметките, народът ни да е добре, посочи Светослав Витков от “Глас народен”.

Ние трябва да запазим пълен неутралитет. В кой момент ни питаха искаме ли да влезем в НАТО? Докога ще ни делят? Нас ни интерсува българският народ.

Срещу нас е изправен Планът Ран-Ът и световният сатанизъм. Идващата студена зима е планирана от глобална ционистка система и илюминатите, обяви Венцислав Ангелов от “Народна партия Истината и само Истината”.

Ние можем да обичаме една или друга държава, но нашата задача е да запазим националния, отбеляза Георги Неделчев от “Български съюз за директна демокрация”.

Украинските бежанци бяха настанявани в хотели, разкладката им беше над 1000 лева на месец, а за българите, бедстващи след наводнението в Карловско, на държавата ѝ се свиди се дава еднократна помощ от 350 лева. Това е унизително, каза Минчо Христов от “Движение на непартийните кандидати”.

Погнусен съм от това, което каза г-н Христов, това е взето директно от хибридната руска пропаганда.

Цялото ограбване на българската държава се осъществи от една партия, която се трансформира в БСП, от която беше депутат той. Не трябва да търсим вина в майката, която бяга, защото някакъв ненормален чеченски главорез иска да я изнасили, заяви Боян Расате.

Малко след това напрежението ескалира рязко и в студиото се завихри скандал с участието на Светослав Витков и Димитър Митев. Двамата си разменяха обръщения “комунист” и “слуга на комунистите”, а Митев нарече Витков “чалга певец”.

Витков стана, отиде до Митев и го повика навън, за да се разберат “по мъжки”.

снимка Кадър

Така се бият комунисти. това се случва, защото не ги тепахме навремето, заяви Витков, като подвикваше “лигльо” към Митев.

След като водещият Бойко Василев успя да разтърве двамата, Витков си седна на мястото и каза, че не може да не се засегне, когато му се подхвърля репликата “чалга певец”, защото, по думите му, никога не е бил такъв.

Малко по-късно той пак се ядоса, отново отиде до Митев и влезе в словесен сблъсък отблизо с него.

След това отново зае мястото си кратко, но после стана и напусна студиото, обръщайки се към Митев с думите: “Ще те чакам отвън”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts