| | | | |

Ицо Хазарта да драсне нещо и за парапета. За извращението да пробутваш любовницата си на висш държавен пост. За проституцията във властта

„Ицо Хазарта мина 450 000 гледания. Има надежда.“
Татко Петко

от фейсбук профила на Недялко Недялков

снимка Архив


Не, няма надежда. Надежда всяка тука оставете.

Сега и аз изгледах премиерното видео на поуморения „бунтар“ и бивш наркоман, за да си дам сметка, че няма такова животно „политическа сатира от партийни позиции“. Това е оксиморон, дървено желязо, по нашенски – катър. Ни кон, ни магаре.

В смисъл – бъзици с Бойко, Коцето и Доган, но пощада за Киро и Асен. Бъзици със себе си дори, но пощада за вождовете.

Е що тъй, нали си много смел и принципен?

И за какво изобщо използваш депутатската банка – за трупане на пошли сюжети, или за да ковеш закони? Последното ти звучи смешно, нали, ти си над тези неща…

Какви са ненормалниците, които ще гласуват за теб да ги представляваш в парламента – циници, лаици, шизофреници?

За какво я написа тази „песен“ – отвътре ли ти дойде, като изблик на вдъхновение, или за да обслужиш предизборната кампания на ПП? Добре ли ти платиха, или първото място в столичната листа е достатъчен хонорар?

В изкуството на Ицо Хазарта вече властва пропагандната правда.

В такъв дух са иронизирали американския империализъм и Тито през 50-те по страниците на вестник „Стършел“.

Освен че е неморално, е и инфантилно, а и бездарно. Хазарта доказа себе си като бездарник, защото талантливият човек няма да падне толкова евтино до нивото на хумористично дадзибао.

По-достойно е ревнеш „Слава на Киро, слава на промяната!“, отколкото да пробутваш водевилни полуфабрикати с претенции за обективност и критика.

Ще призная Ицо Хазарта, когато драсне нещо и за парапета.

За извращението да пробутваш любовницата си на висш държавен пост. За проституцията във властта. За шуробаджанаците и кумовете в правителството. За непотизма като нравствен проблем. За рогоносеца, овъзмезден с председателския пост на Народното събрание (помни ли българският парламентаризъм подобна перверзия?)…

Иначе тия упражнения връз Бойко и Доган ги знаем, слушаме ги вече 20 години. Лесни са и станаха банални. Почни от себе си, за да ти повярваме.

А татко Петко трябва да знае, че 450 000 гледания не са 450 000 електорални гласа.

Щеше да е готино, ако имаше някакво тъждество, но пък би означавало Азис, влогърите Дани и Анди и прочие виртуални сурогати да управляват еднолично и тоталитарно отечеството под формата на доживотна диктатура.

Простащината и без това ни е предостатъчна.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts