| | | |

Обрат! Хари и Меган изхвърлени от двореца за приема с Джо Байдън и цял куп държавни глави

Херцогът и херцогинята на Съсекс са „разпоканени“ от държавния прием за световните лидери кралски особи в неделя вечерта, който ще се проведе в Лондон в памет на покойната кралица Елизабет II.

Смяташе се, че принц Хари и Меган Маркъл са получили по-рано тази седмица покана за събитието, на което домакин ще е крал Чарлз III и кралицата-консорт.

Но вече е много малко вероятно двойката да присъства на приема, след като служители в Бъкингамския дворец настояли, че той е само за действащи кралски особи, съобщава „Дейли Мейл“.

Очаква се в Лондон по този повод да пристигнат американският президент Джо Байдън, френският президент Емануел Макрон, канадският премиер Джъстин Трюдо, както и много други държавни глави. Те ще присъстват на погребението на монарха в понеделник.

Световни лидери, посланици и кралски особи от други държави ще присъстват на приема в двореца, където ще бъдат посрещнати от принц и принцесата на Уелс, принцеса Ан и графа и графинята на Уесекс.

Объркването с поканата на Меган и Хари се отдава на лоша комуникацията между двойката, която живее в Калифорния, и кралското семейство, изтъква „Дейли Телеграф“.

Това се случва въпреки факта, че Дворецът направи голяма отстъпка на Хари, като му позволи да носи военната си униформа на бдение за кралицата в Уестминстър, въпреки че той вече не е действаща кралска особа.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts