| | | | |

“Продължаваме промяната” се води от принципа: дума дупка не прави. Важното е нещо да се говори: сензационно, гръмогласно ….

“Депутата Христо” казал при Лора Крумова, че на миналите избори социологическа агенция искала на “Продължаваме промяната” по 100 000 лева за 1 процент повече.

от фейсбука на Соня Колтуклиева

снимка Архив

Малеееей! Лъже, разбира се. Толкова струва едно цяло изследване.

И с какъв мотив ще искат такива пари?! За да стимулират конформисткия вот? Едва ли.

Лора Крумова, разбира се, не реагирала. Няма да му разваля кефа на Хазарта, я.

Неговата приятелка Лена Бориславова ( къде ли я скриха тази господарка?!) така си плещеше, че журналисти и политици взимали по 4 000 лева за русофилска дейност. Никога не каза нито едно име, въпреки настояванията. Докато не ги докаже, думите й са лъжа.

“Продължаваме промяната” се води от принципа: дума дупка не прави. Важното е нещо да се говори: сензационно, гръмогласно, претенциозно! Да се повтарят опорки: ако хванат дикиш – хванат.

Няма да съм аз защитничка на българската социология, но да обясня на “депутата Христо”, защо социологията не ги “хвана”.

Понеже спечелиха служебно. Тъй като цялата държавна администрация, под командването на президентството, работеше за Кирил&Асен; защото машините работеха за тях. Какво не е ясно?!

А рап-парчето на Ицо Хазарта е голяма тъпня. И няма да им помогне да си освежат скапаната кампания. Едно е някой да си тактува елементарната мелодия, съвсем друго е да гласува за несъстоялата се “промяна”, която излъга доверчивите и провали държавата.

А един доклад на ДАНС за комисионите от газа, няма да бъде възпят от оня със средния пръст и псувните срещу парламента. Не е и нужно.

Не на сцената, другаде ще трябва някои хора да изпеят това-онова, защото вече им е изпята песента. Обаче, ще трябва да си понесат отговорността, а не да им се размине просто така.

П.П. Тези хора направо ме шашкат – парите ги нямат за нищо:

-половин милион за полети с Фалкона;

-един милион за съветници;

-милион и 700 хиляди за софтуер в спорта;

-половин милион за концерти и младежки семинари;

– 100 милиона за газ в аванс;

-стотици хиляди за приятелски кантори… комисиони, комисиони, комисиони.

А бяха на власт само 7 месеца тия измамници.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts