| | | | |

СКАНДАЛНО ВИДЕО! Кандидат за депутат на ДБ взриви мрежата: Обяви се за евтаназия на деца – уроди, за трафик и за продажба на новородени

Скандална реч на Иван Калчев-Глиги – кандидат за депутат от “Демократична България”, публикува в социалната мрежа анализаторът Виктор Димчев.


Ще си позволя да споделя една минута от зашеметяващите коментари относно трафика на деца, органи, продаването на новородени и други дреболии, изразени от кандидата за депутат от ДБ Иван Калчев, Глиги, коментира Димчев.

Същата ДБ, която ни управляваше доскоро. Същият Глиги, който воюва в Украйна, когато не се опитва да отвлича собственото си дете, посочва още анализаторът.

Това са вашите идеали, това са вашите идоли.

Специално внимание обръщам на няколко съученика и много близки приятели, които съвестно поддържат ДБ и Глиги в тия глупости, заявява още Виктор Димчев.

Във видеото пред публика Глиги посочва, че защитава правото на родителите на евтаназия. Т.е., по думите му, ако им се роди “урод”, да можели да го убият.

Той можел да посночи пример, в който е добро да се продават деца – това било по-добро за детето на циганката, която го продава в чужбина.

Глиги нямал морален проблем да се продават и деца за органи. Това си било проблем на родителите.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts