| | | | |

Спекулата с газа ще изяде главите на Кирил и Асен. Те си мислят, че са толкова големи разбирачи, че никой ….

Спекулата с газа ще изяде главите на Кирил и Асен. Те си мислят, че са толкова големи разбирачи, че никой не може да им разбере халтурите, които спретнаха.

от фейсбук профила на Калина Андролова

снимка Архив

Е, не са…

Съвсем скоро ще видим ново издание на Кирил и Асен, напълно изтрезнели от временната финансова омая…

Окопаването зад още по-яростна агресивна риторика няма да помогне, тъкмо обратното – задълбочава грешката.

Имам усещането, че тези хора, понеже разполагат с някой и друг милион, и понеже ги викат на разговори на “Козяк”, се чувстват недосегаеми и единствени като опция. Липсва им опит и ум да преценят, че не са САМО те. Никога не са били само те.

Стратегиите на това посолство не са толкова елементарни, колкото се самозаблуждава Кирил Петков с нещастната си глава. Не всичко, което му казват, е точно това.

Куртоазията и дипломатическият език са специфично умение в подобни контакти. За да разбереш какво ВСЪЩНОСТ искат да ти кажат, а и какво след това ще направят, независимо какво са казали, се изисква да имаш понятие от тази материя.

Самозабравяне без понятие води до провал. А свеждането на политиката до лични емоции, отмъщение и инат е най-неприятната грешка, тъй като в политическия живот местата много бързо се сменят. Днес се разпореждаш, утре се разпореждат с теб.

Кирил Петков е твърде невнимателен за политик. Освен инструмент, ако изобщо можеш да го ползваш, службите винаги са и паралелна власт, докато си на власт. Така че употребата там е взаимна.

Кирил Петков борави недодялано и импулсивно с тези “сложности”, което не е престъпление, че е новодошъл.

Но никой не очакваше, че ще е чак толкова бос, че да се заобиколи с още по-боси от него… Ленчето и друзья..

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts