| | | |

НА ЖИВО Бойко Борисов хвърли бомбата и каза кога ще се пенсионира( обновява се )

“СДС ни измъкна от кризата. Човек, който не помни миналото, е боклук. СДС измъкна държавата от комунизма, ГЕРБ ви измъкна от финансовата криза, COVID кризата.

И сега отново трябва да се нагърбим, за да извадим държавата от тази яма, в която е попаднала”

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборната си кампания във Варна.

“Яд ме е като българин, че перлата на Черно море няма магистрала. Не съм дошъл тук да агитирам да гласуват за мен, защото ми е много важно да стана премиер”, коментира Борисов строежа на АМ “Хемус”.

снимка Кадър

Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията е оставила 1 млрд. лева в специална сметка за АМ “Хемус”, а Асен Василев ги е похарчил.

“България в момента е като някой изпаднал, който никой съсед не иска да му даде пари. По време на моите правителства бюджетът винаги е бил на излишък”, каза още той.

“Не е въпросът кой ще вдигне пенсиите, а кой ще ги плаща? На Гърция и Италия има кой да им помогне, защото са в Еврозоната, на България няма.

Ние сме единствените, които нямаме план за възстановяване. Две години не взеха парите от Брюксел, с които да ви помогнат. За седем месеца ни върнаха десет години назад”, заяви Борисов.

Бойко Борисов прогнозира тежка зима и каза, че дърва няма. Той заяви, че ГЕРБ имат разработена схема за отстъпка на гориво.

“Зареждате 50 литра, връщат ви 50 лева. Гарантираме един лев отстъпка на литър. Аз години съм ви държал инфлацията 0,5% и горивото е било евтино”, увери той.

“Все пак трябва да има някакъв оптимизъм, нещо, което да ни държи силни. Бързо трябва да се направят много промени, да дойдат Еврофондовете. В момента имате нула евро от Европа. При нас всички фондове работеха, никога не са ми спирали и едно евро”, каза Борисов.

“Частичната мобилизация в Русия ме плаши. ГЕРБ има ясна позиция, че войната трябва да се спре и че трябва да се помага на Украйна, за да може този конфликт да спре”, така коментира Бойко Борисов войната в Украйна и новината за частична мобилизация в Русия.

“Искам да сме разумни. Аз съм опитен човек, по-трудно и по-опасно време в последните 50 години не е имало. Трябва да имаме много силна държава.

Не сме се заобичали с Радев, но и той, и аз, сме избрани от народа, затова зачитаме вашето мнение. Служебните министри на Радев завариха пълен хаос и бардак, но когато ние ви предупреждавахме не вярвахте”, каза още той.

“Аз ще се пенсионирам, когато видя “Хемус” готова. За да направим “Хемус”, гласувайте на 2 октомври”, заяви категорично лидерът на ГЕРБ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts