| | | | |

Защо ли му трябваше на Киро да се прави на мъж? Сега ще се чуди в коя дупка да се скрие

След като отдавна издирваният от мен и от колегите от агенция Пик Кирил Петков се е появил отнякъде и е призовал лидера на ГЕРБ на предизборни дебати, предлагам да не се бавим, че време не остана.

от фейсбук профила на Николай Бареков

снимка Архив

Имам богат 20 годишен опит с всякакви видове предизборни дебати по най-големите български телевизии – президентски, парламентарни и кметски – сигурно са над 200.

Кирил Петков се прави на ербап, нищо че потъва в социологията и хората го гонят и псуват по улиците на България. Ами да взима Асен Василев под ръка и да идват, предлагам – следващата седмица, защото изборите са другата неделя.

Помолих вече колегата Недялко Недялков да го организираме и да ни даде поне два часа ефирно време. От моя екип ще е запазена зала в НДК и ПТС с 24 камери.

Прословутото видео на Кирчо с парапета на Лена е гледано от над два милиона зрители само в Пик, следователно поне 1 милион аудитория е гарантирана в праймтайма – далеч повече от компрометираните публицистики на Бтв и Нова.

А и който иска – без дори да пита, може да ретранслира сигнала с логото на агенцията по всички кабеларки или цифрови ефири.

Време не остана.

Кириле, господин Петков – кога? Готов ли сте? Стиска ли ви да чуете от упор някои важни въпроси, които Бтв, Капитал и Нова все забравят да ви питат. Ако трябва да поканим и Ицо Хазарта да подгрее публиката с малко песнички и смешки.

Ако вие проявите смелост и ни потвърдите – на секундата ще пратим покани към Бойко Борисов с удобен за вас час и дата.

Мисля, че Делян Добрев гори от желание да придружи лидера си и да разчепкаме заедно темата със 100-те милиона комисионни от “Газпром”, които според ДАНС и чужди партньорски служби са попаднали във Ваши офшорни сметки.

Като баща на пет деца аз също се вълнувам какво направихте за цената на газа и бензина, докато бяхте на власт.

Ще питаме и за специалните отношения, които Кирил Петков и Асен Василев имат с търговските фирми руски монополисти у нас “Газпром” и “Лукойл”.

Ще дадем възможност да се чуят всички въпроси и отговори и към двете страни. Честно и обективно.

Следващата социология ще излезе още в понеделник/вторник и може да се окаже, че вече ДПС или Възраждане имат повече основания от ПП-тата да искат дебати с фаворита за 2 октомври.

Чакаме! Не се крийте от нас.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts