| | | |

НА ЖИВО Борисов за Петков: Глупакът трябва да се убива с мълчание, защото иначе и ти ставаш глупак

Глупакът трябва да се убива с мълчание, защото иначе и ти ставаш глупак. Радичков го е казал, не аз.

Така Бойко Борисов коментира напъните на Кирил Петков за лидерски дебат и скандала в ефир, който той предизвика снощи с нахлуването си в студиото на снощи на бТВ.

Припомняме, че бившият премиер на България Кирил Петков най-нахално нахълта в телевизията и самосиндикално се включи в предизборния дебат на мястото на кандидат-депутата от “Продължаваме промяната” Венко Сабрутев.

За смяната не беше предупреден никой от предаването.

След кратка словесна свада, нападаки и грозни сцени от страна на Петков и желание за лидерски дебат, Томислав Дончев и Деница Сачева, заради нарушените правила от Кирил Петков, демонстративно напуснаха студиото.

На днешния брифинг лидерът на ГЕРБ коментира горещите актуални политически теми на среща в централата на партията, където проведе разговор с представители на родния туристически бизнес.

Експертите направиха и своите предложения за подобряване на рекламата на страната на чуждите пазари.

“Радваме се, че достигнахме до най-важното за нас решение, че туризмът в България действително е приоритетен и трябва да се обърне сериозно внимание. Има несъвместими неща, които незабавно трябва да бъдат решени.

Само мога да допълня, че наистина трябва да има такава камара и нещата да бъдат в ръцете на туризма, не трябва категоризацията да бъде разрешение за работа“, каза друг участник на срещата.

“Гласът на бизнеса трябва да бъде обединен в една организация със силен глас и авторитет“, допълни друг бизнесмен от туристическия бранш.

“Ние всеки ден се срещаме с работодатели и синдикати, защото т.нар. политическа класа, излезе извън контрол“, каза Борисов.

Той увери, че ставката за ДДС ще остане 9% така, както от ГЕРБ са го направили, в опит да помогнат на бизнеса след ковид пандемията.

Срещата днес е да ви кажем дали партията стои зад такъв документ – да, стои зад такъв документ. Нещата на 90% са изпълними, подчерта експремиерът.

“Благодаря ви и да си пожелаем в неделя успех!“, завърши срещата Бойко Борисов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts