| | | |

Турски журналист забеляза трайно увреждане на здравето на Путин ВИДЕО

Наскоро турски журналист забеляза, че дясната ръка на руския президент Владимир Путин не се движи, съобщава УНИАН.

Преди това, през април, беше публикувано видео от среща между Путин и шефа на руското министерство на отбраната Сергей Шойгу, на което руският лидер хваща с ръка масата и се получава ситуация, когато еднта ръка не знае какво прави другата.

“… просто погледнете дясната му ръка, тя винаги е притисната към тялото, а в някои видеоклипове изглежда, че я натиска нарочно … като цяло изглежда, че крайникът виси някак безжизнен …” , се отбелязва в материала.

Журналистите добавиха, че в края на юли президентът на Руската федерация удари комар с лявата си ръка, въпреки че насекомото било кацнало на дясното му ухо.

„Турският журналист забеляза, че дясната ръка на Путин не се движи… и всички си спомняме този видеоклип от офиса на бункера, на който Путин седи в странна поза, стискайки плътно масата с ръка.

Разбира се, когато едната ръка не знае какво прави другата, по-добре е да оправите ръцете си като цяло … “, пише УНИАН.

През май началникът на Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че Владимир Путин е тежко болен. Според него президентът на Руската федерация е болен от рак.

По-късно те забелязаха, че руският лидер продължава да прави натрапчиви движения с краката си. Неврологът Александра Туитър смята, че държавният глава може да има синдром на неспокойните крака.

Заслужава да се отбележи, че Путин вече е на 69 години. В официалната биография е посочено, че е роден на 7 октомври 1952 г. Путин е на власт в Русия от 31 декември 1999 г.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts