| | | | |

Цирк “Възраждане” с нова програма, народеееее! Айде на политическите акробати и гълтачите на каквото дойде!

Иво Мирчев от ДБ впрегна целия си сарказъм, за да разобличи скандалното поведение на лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов, който избяга от пресконференция, защото там присъствали медии, направлявани от чужди държави.

снимка Архив

Цирк “Възраждане” с нова програма, народеееее! Айде на политическите акробати и гълтачите на каквото дойде! Илюзионисти от класа!

Сега сериозно.

Гоненето на журналисти е сред най-долнопробните трикове за привличане на внимание и е абсолютно безотговорно в условията, в които се намират България и светът днес.

Но в тази формация очевидно така разбират патриотизма и държавничеството – като насъскване, разделяне и радикализиране, изригна във фейсбук добричлията.

Разбирам, че на г-н Копейкин не му е приятно медии да го държат отговорен за думите и делата му. Медиите обаче затова съществуват и неслучайно са наричани “четвъртата власт”.

Политик, който гони медии от пресконференция, сам реже клона, на който седи не само той самият, а цялата система на демократично представителство.

А пък г-н Копейкин… освен ако не му се плаща на лъжа, не виждам друго обяснение защо се оказа политикът с най-много изречени в кампания неверни твърдения.

Впрочем, ако българската журналистическа общност държи да запази каквото и да е уважение към труда си, на провокации като днешната следва да реагира категорично и като един.

Така, ако някой пак реши, че ще си подбира медиите, просто ще остане без отразяване от цялата гилдия.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts