| | | | |

Само болен мозък може да свърже финансирането на “Северен поток” с Бойко Борисов

Радостин Василев по БНТ: “Северен поток”, “Турски поток”, както искате го наричайте”.

Хахаха, ами това са два различни магистрални газопровода, на различни места в Европа! Нерде Черно море – нерде Балтийско море.

Не знам как Бойко Борисов може да бъде свързан с финансирането на “Северен поток”?! Освен от болен мозък.

Отцепилите се депутати от ИТН показали, че не са зависими.

Разбира сеееее… от нищо друго, освен от службогонството и кариеризма си: Радостин Василев, Георги Георгиев, Иво Атанасов и Светлин Митев станаха кандидат-депутати на “Продължаваме промяната”.

Наглост! За корупция да обвинява когото и да било един бивш спортен министър, когото служебният министър дава на ГДБОП и ГДНП, а срещу него има подадени сигнали в СГП и КПКОНПИ… нека първо си изчисти името (ако може!), пък после да се пъне.

Остават неотговорени следните важни въпроси:

защо се отказаха от договорите си и върнаха парите от фирмата “Софтуер Груп БГ”, получила договор за 1 800 000 лева за софтуер с НСБ и сдружение “Младежка радост”, получили договор от 500 000 лева за концерти и семинари?!

Ако всичко е било точно – защо връщат авансовите суми в размер на 80% от договорените?

Защо плащането към “Софтуер Груп БГ” не е минало през системата СЕБРА, наблюдавана от Министерството на финансите?

Защо сдружението “Младежка радост” е създадено в последния момент от 24-годишна жена – Симона Петрова, продаваща дрехи в столичен мол, а нейната първа приятелка от Велико Търново Мирела Желязкова, кандидат-депутат от ИТН, е била назначена в рекламния отдел на спортния тотализатор?

За изпълнителни директори на НСБ и БСТ Радостин Василев беше назначил най-добрите си приятели от детските години в Плевен, плажни компаньони и верни пажове Венцислав Петков и Александър Тодоров – единият нещо помагал в кантората на Радостин Василев и баща му, а другият – завършил Лесотехническия университет.

“Може да плашат гаргите с техните сигнали!” Ти – също.

Радостин Василев: “Да чуемЕ шефката с очилата какво ще каже след мене”, за Десислава Атанасова. Аз ви казах, че е заклет женомразец.

Радостин Василев казва, че са обсъждали “в тесен кръг” вариантите за правителство.

От кога пък предателят от ИТН е в “тесен кръг” с Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, които обвиняваше в нарушение на конституцията и подиграваше вулгарно доскоро?

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts