| | | | |

Калина Андролова: ПП дават акъл за критериите, на които да отговаря председателят на парламента. Изброяват точки от някакъв детски лексикон …

Можеха просто да изберат председател от формацията, спечелила изборите. Но предпочитат да леят предизборна риторика по БНТ, че ги излъчват на живо.

Корнелия явно е обидена на ПП и ДБ, че не искат Криско.

Корни разказа за “автентичната” си борба със задкулисието и че е много загрижена за парламентарната република. Като забрави, че онзи ден яростно участваше в разтварянето на политическата нормалност, заедно със замаяните от кристали.

Обичам, когато Корнелия се бори цял живот с мафията.

ПП дават акъл за критериите, на които да отговаря председателят на парламента.

Изброяват точки от някакъв детски лексикон, кой е неконфликтна личност, на кого имат доверие, кой няма такова, обича ли ги, не ги ли обича, всяка партия да предложи хора от другите партии и пр.!

ПП са хора, които искат да преформатират света по свой образ и подобие.

Проблемът е, че техният подрастващ образ е недодялан, събаря кубчетата, губи заровете, руши конструкцията, изважда очите на куклите и пр.

Въпреки това Кирил Петков типично в своя самовлюбен стил представи пълната им деструкция с обяснението, че ПП показват “нова политическа култура в България”.

Милинки, които имат претенция за foie gras!

Омръзнаха на всички със своя инат и митомания.

Някакви пишман връзки на неособено високо ниво зад голямата вода им дават самочувствие да действат слонски на територията на протектората.

Затова сме принудени да търпим всевъзможните им хрумки и прекрачване на всички правила.

от фейсбук профила на Калина Андролова, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts