| | | | |

Настимир угодничи, сервилничи, мляска бърни, пръхти като лос, мята се и пищи по площадите като “озлочестена девица”

Гледах гласуването на кандидатурата на г-н Вежди Рашидов…

от фейсбук профила на Александър Урумов, писател

снимка Архив

И в кадър се появяват народните представители от “Продължаваме промяната” почитаемите господа Настимир Ананиев и Никола Минчев как се присмиват на новия председател…

Какви са личните постижения на двамата народни представители, какъв е техният принос за обществото извън политиката – понеже вътре в политиката е отрицателен?

Личният им принос – извън личният им живот, което си е тяхна работа, моите уважения – та личният им принос за обществото е нулев.
В нито една от обществените сфери – нищо.

Настимир Ананиев за няколко години премина през няколко партии – само и само да го дават по телевизията.

Угодничи, сервилничи, мляска бърни, пръхти като лос, мята се и пищи по площадите като “озлочестена девица” /Петроний за Нерон/ – та при Кунева, та при Манолова, та “Волт”, та “промяна” – джендър ненаситен.

Политическа хигиена – нулева.

Никола Минчев – какво точно е направило това момче, та да има право да се присмива на дядо си Вежди с всичките му постижения, заслуги и признания?!

Освен това, че не е разбрал как като председател подписва нареждане да се сложат железни решетки на Народното събрание отвътре – и с това Никола Минчев опозори висшия законодателен орган: какъв друг принос има това младо момче за страната си?

На какво отгоре той и другия комичен екземпляр Настимир Ананиев се присмиват на Вежди Рашидов?

Ми да, не е юрист, непохватен е – да, видимо е.

Ама вие, драги, като сте толкова умни и способни, защо вкарахте България в дерето, та се налага Вежди Рашидов на стари години да я вади от карабатака?

Ето върху това помислете, докато осъзнавате всички пропуснати шансове да допринесете нещо добро за обществото с властта, която българският народ доверчиво ви предостави.

И днес съвсем заслужено ви я отне.

Смирете се.
Ще видите, че ще се почувствате по-добре.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts