| | | |

Психиатрия: ПП се хвалят с татковците си, Нинова иска да ошамари бащите, а Христо Иванов говори като делфински мъдрец

“В една криза, за да се прецени дали е завършила, трябва да погледнем дали има преки или косвени жертви и дали са заловени похитителите, което не мисля, че се случи.

Вежди Рашидов имаше ярки изяви. Мога да кажа само, че той беше много натъжен. Рашидов е творец с оригинална мисъл, но тъгата му олицетворяваше зрялото поколение, което се питаше защо ги ручахме жабетата, защо ходихме на митинги през 90-те. Това отчаяние изразяваше безнадеждност”.

Това заяви пред Нова нюз социалният психолог Росен Йорданов.

снимка Архив

“Тома Биков представлява една не малка част от ГЕРБ, чийто гняв започва да взема връх. Той демонстрира в парламента тази ярост и непримиримост на ГЕРБ, която беше в дефанзивен режим година и половина, изтиквана в ъгъла.

Когато едно животно е поставено в безизходица, в един момент показва зъбите си.

Започнах много да се съмнявам дали не става дума за опит за лично унищожение, защото на Борисов дори не му се дава възможност да се оттегли, а той, в интерес на истината, направи много отстъпки.

Удивявам се на тези господа Асен Василев и Кирил Петков – кога станаха политици, за да раздават с апломб послания?

Не мисля, че има автономност на говорещите. Зад ПП стоят други фактори, които взимат решения и дават смелостта на двамата лидери.

Аналогията с детската градина е показателна специално за тях. Кирил Петков призна, че е ходил да говори с майка си и с баща си. Спомняме си г-н Петко, който даваше съвети за АМ “Струма”. Тези двамата имам чувството, че смятат как техният татко е по-силен от другите бащи”, каза още Йорданов.

“Спомняме си заявките на Корнелия Нинова как искаше да се разбира с Борисов навън по мъжки. Сега видяхме майка, която иска да нашамари татковците.

Мисля, че тя взе решение за подкрепа на Вежди Рашидов автономно. Не съм сигурен, че и голяма част от партията ѝ е знаела за това.

Още от края на миналия парламент Христо Иванов говори нещо средно между пастор и делфински мъдрец. Това е опит в политически смисъл да се извлече максималното от ситуацията, без да се понесат щети.

В този парламент депутатите се разделиха на такива, които се уплашиха, че ще минат границата и на другите – които продължаваха да си играйкат”, категоричен е Йорданов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts