| | | |

ЕКСКЛУЗИВНО: Костадинов зове Радев: Искаме третия мандат ВИДЕО

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов призова, ако се стигне до влизане в Еврозоната, преди това да се проведе референдум, чрез който народът да изрази мнението си.

„Това е утвърдена европейска практика“, добави той пред журналисти на брифинг пред сградата на БНБ.

Костадинов призна, че е скептичен към съставянето на нов бюджет за 2023 година.

„Тълпата в НС има сериозни личностни разминавания. Не знам дали някои не са се хлъзнали и не са паднали накриво в състезанието „златната наколенка“ пред американското посолство“, каза той.

„Защо да не получат подкрепата на “Възраждане”, ако споделят нашите виждания? Ако получим подкрепа по точки, които намираме за важни – Еврозоната, вдигане на санкциите срещу Русия и т.н., не виждам проблем да подкрепим което и да е правителство.

Трябва да се обединяваме около принципи, а не около личности. Така ще дадем сериозен пример на българските граждани”, каза Костадинов.

“Мъртвороденото Народно събрание успя с предсмъртни конвулсии да роди председател. Не може да сме сигурни обаче колко дълго време ще живее. Има фрагментираност, разпокъсаност, разделителни линии.

Нямаме проблеми да си говорим с всички останали, важно е обаче дали ще чуем реални тези и контра тези, а не повтаряне на опорни точки от някое посолство”, добави лидерът на “Възраждане”.

“Искаме третия мандат и сме готови със състав на кабинет”, завърши патриотът.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts