| | | | |

ДБ заживяват с усещането, че са част от някой кралски двор, а всички останали – колеги от други групи, избиратели, журналисти, са тяхна прислуга

ДБ притежават невероятното свойство да преформатират всеки, влял се в листите им.

Мигновено въпросният нов сектант започва да говори с едно чувство на превъзходство над останалите (което е типично и за избирателите им), всички други се оказват крайно глупави, за да разберат мисловните му полюции, а красотата, която пръскат, тя също все е недооценена.

Повечето заживяват с усещането, че са част от някой кралски двор, а всички останали – колеги от други групи, избиратели, журналисти, са тяхна прислуга.

От известно време на хоризонта изгря нова звезда.

Кремена Кунева, която допреди новата и работа се занимаваше с безспорно благородни каузи, рязко се потопи в типичния за ДБ говор.

Миналата година си позволи да обиди хубава прокурорка, която според нея била с доста хардпорно визия. Иначе в коментара си изтъква, че уж избягвала коментари за визиите на други жени.

Вероятно вината на хубавата жена е една, но тежка – от така омразната на ДБ прокуратура е, как да не я съсипеш словесно!

Онзи ден категоризира депутатите от ГЕРБ като нискоинтелигентни (сигурна съм, че на фона на Надка Йорданова – този титан на мисълта и правото, всички други са глупави), а днес се възмути, че журналисти спекулирали с нея като народен представител, нарушавайки личното и пространство.

Къде са го нарушили, ще попитате. В Народното събрание, видите ли. И НСО извикала умната и красива дама, да я защитят от нахалните репортери.


На тея елементи от ДБ някакви субстанции ли им вливат, когато се присъединят към сектата? З

апочват да пишат и говорят еднакво изкуствено елитарно, но миекайки, екайки и заеквайки, плещят пълни глупости, въобразяват си, че НС е тяхно лично пространство, в което задачата им е само да ръсят акъл и красота.

Поне да ги притежаваха, та да ги споделят с простолюдието…

от фейсбук профила на Виктория Георгиева

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts