| | | |

Маноил Манев показа СНИМКА и каза защо искат оставката на Демерджиев

Не може да излезеш и да кажеш, че служителят е застрелян в главата и това показвало, че нямало чак такъв проблем, че нямало бронирани жилетки

„Изключването на партии не е формулата за съставяне на правителството“.

Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев по bTV.

“Искаме оставката на министър Демерджиев за това, че не са събраха достойнство да кажат истинските проблеми, работата на предишното ръководството на МВР, а не да излизат с оправдателен тон да обясняват кой друг е виновен”, заяви още депутатът от ГЕРБ-СДС.

Има доклад за състоянието на оградата на Министерския съвет от 24 март 2022 г. Отпуснато е финансиране, което е отишло за ремонти на кугъри, на дронове, но не и за оградата, по думите на депутата.

„Няма и една трета от сумите, които са отпуснати, която да е похарчена за оградата. Този доклад е изработен от сегашното правителство“, каза той

Господин Рашков е виновен, заяви Манев на въпрос, свързан със състоянието на оградата.

„Това, което преля чашата, е че през последните няколко дни, единствената работа, която и двамата вършат, е да търсят някой друг виновен“, обясни той.

Той показа и кадри на оградата, преди МВР да започне да я стопанисва и колко добре е изглеждала.

снимка Кадър

Демерджиев не пожела да назове истините за това, каза още Манев, който показа доклада на настоящото правителство. Защо затвориха граничния участък в Болярово?, попита той.

Маноил Манев заяви още, че на заседание на вътрешната комисия е казано, служителят е застрелян в главата и не е чак такъв проблем че няма бронирани жилетки.

„От два дни слушаме как не може не са добре обучени, те не могат да работят с дълго оръжие. От Рашков тръгна “да излизаме и да констатираме”. Направете обучение“, призова Манев.

“Търсим формулата на правителството. Господин Борисов е каза, че мандатът е без значение”, заяви Манев.

Първо партиите ясно и точно да се разбират, смята депутатът и допълни, че “говорим за временно правителство”.

“Парламентът работи с добри мнозинства, което означава че имаме общи виждания, които са важни за нашите избиратели”, заключи Манев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts