| | |

Бабата на Сашко: Майка му e чувствителна, затова го заряза

Майката на Сашко го обича, но е много чувствителна. Нервната й система е много чувствителна и вероятно поради това не можа да издържи да гледа детето. Все пак те са трудни за гледане тези деца.

снимка Фейсбук

Това заяви пред “България он Ер” бабата на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов от Перник.

Момчето, което е аутист и има и хиперактивност, изчезна безследно в петък около 16 часа, докато бе с баща си – нотариуса от Брезник Александър Цветанов, в района на профилакториума в миньорския град.

Вече три денонощия се провежда безпрецедентна издирвателна акция, в която участват и хиляди доброволци от Перник, Дупница, София и други градове.

Въпреки усилията им до момента от детето няма следа. То е търсено с термокамери, следови кучета, хеликоптер, а по-рано днес и водолазни екипи претърсиха водоеми в квартал “Калкас”.

Сашко е отглежда само от баща си, а майка му Радостина от няколко години живее във Великобритания.

От профила на жената в социалните мрежи, който впоследствие бе изтрит, стана ясно, че тя има още един син, който е по-голям от Александър и живее със своя приятел на Острова.

Последните снимки на майката с малкия й син пък са публикувани през 2018 година.

“Тя се обажда от там непрекъснато да пита за детето. Тревожи се. И знае, че е изчезнало. Обади й се синът ми”, добави бабата.

По думите й, Радостина не е виждала скоро детето си на живо.

Поддържа контакт с него по Вайбър. За последно на живо го е виждала може би преди една година”, допълни възрастната жена.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts