| | | |

Ето я майката на изчезналия 12 – годишен Сашко (СНИМКИ)

Майката на изчезналия 12-годишен Александър от Перник, когото хиляди доброволци освен жандармерия и полиция търсят вече четвърти ден под дърво и камък, може да се окаже замесена под някаква форма в заплетения случай.

Ненадейно тази сутрин Радостина Цветанова реши да прекрати профила си в социалната мрежа фейсбук, в който в последните 3 денонощия на издирване не беше написала и ред за по-малкия си син и неговото изгубване в петък, пише Lupa.bg.

снимка Фейсбук

От въпросната страница на Цветанова ставаше ясно, че тя от няколко години живее в югозападния английски град Суиндън, заедно с нов мъж в живота си.

До 2019 г. тя често е публикувала снимки на малкия Сашко, включително за първия му учебен ден, от морския бряг, както и други. Отсъстваха обаче общи фотоси с баща му – Александър-старши.

В последните часове стана ясно, че изчезналото дете има по-голям брат – Раян, на 23 години, явно от първия брак на Радостина. С него тя също се е хвалила в социалните мрежи.

Последните й фотоси, преди изненадващо да изтрие профила си, обаче бяха все нейни селфита и пейзажи от Острова.

Няма данни тя да се е завърнала от Великобритания у нас заради изчезването на Сашко или поне подобна информация не е потвърдена от органите на реда до момента.

В мрежите обаче се шири версия, че именно тя може да е взела Сашко и да не е съобщила на баща му за действията си, т.е. да го укрива.

снимки Фейсбук

И досега Александър Цветанов нито веднъж не е споменавал името на майката на детето, освен в контекста, че само той, лелята на детето и баба му полагат грижи за него в родния Перник, а родителката е зад граница от дълго.

Буди недоумение и фактът, че въпросната дама така и не се е включила в издирвателната акция на малкия Сашко.

Полетите от Лондон до София са ежедневни, при това по няколко пъти в различни части на деня и с различни авиокомпании…

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts