| | | | |

Фашизъм или комунизъм? Светата Независима Инквизиция на Фейсбук забрани критики срещу Киро, Асен и ДеБъ

Журналистът Владимир Зарков написа възмутителен коментар в мрежата. Той охули рестрикциите във Facebook, които забраняват всичко срещу Кирил Петков, Асен Василев и ДБ.

Ето какво написа в личния си профил той:

” ФЕЙСБУК ЗАБРАНИ ВСИЧКО

СРЕЩУ КИРО, АСЕН И ДеБъ!

Да ви кажа, да си знаете!

Във Фейсбук вече дерибейства нов репресивен орган – някакъв си Независим оценител на фактите. Това е нова Света инквизиция на истината, в която никой не знае кои влизат, но за сметка на това погромите им са тотални.

Показвам нагледно.

Това е преразказан пост в страницата 7 Дни България на журналиста Иво Димчев за скока на цената на млякото. За пълна достоверност е показана и снимката с цената.

Троловете на Шиши от ДеБъ или руските такива на ПП докладват този пост на Светата Независима Инквизиция на Фейсбук. И тя веднага наказва страницата, която го е пубикувала, както и всички други, които са репостнали!

ОБВИНЕНИЕТО Е: Фалшива новина и снимка с чувствително съдържание.

Представяте ли си какви комунисти работят в този Независим оценител щом новината за реалния скок на млякото за тях е фалшива, нищо, че е доказана със снимка!?

И кое мама му стара е чувствителното на снимка с цена на 2 кила нискомаслено мляко!?

Фейсбук, вие сте фашисти! Или комунисти, както ви отърва…

Мога да разкажа такива неща за поне още 7 поста от последните 3 дни! И чудо! Всички те са свързани с кирливите ризи на Киро, Асен и ДеБъ!

Що Фейсбук просто не напише, че в България неговите хора работят за ПП и ДеБъ!? И всичко срещу тези две партийни фирми е забранено!? Даже и недоволството от цените, които скочиха заради аферистите!

ПП: Гьобелсите от Фейсбук два месеца не ми отговарят защо бе ИЗТРИТА без никакво предупреждение личната ми страница с над 80 000 последователи.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts