| | | | |

Ти му казваш, че е загробил цялата енергетика и затрива “Мариците”, той папагалства дебилно: “Пачки, чекмеджета, пачки, чекмеджета…” Де го чукаш, де се пука

ХРИСТО ИВАНОВ СЕ ВОЗИ В ДЖИПА НА МАТА ХАРИ

Ти му казваш, че е загробил цялата енергетика и затрива “Мариците”, той папагалства дебилно: “Пачки, чекмеджета, пачки, чекмеджета…” Де го чукаш, де се пука.

Фалшификатите от чекмеджето на Борисов служат за универсално оправдание на всяка политическа мерзост на “Продължаваме промяната” и проваленото им правителство.
Това няма връзка със здравия разум, но е нормално, защото Кирил Петков е луд по цялата глава.

Вчера в НС Киро пак крещеше за “пачките”, докато Жечо Станков и Теменужка Петкова му говореха за въглищните ни централи; че над 100 000 души ще останат без поминъка си и че България – от износител, ще се превърне във вносител на ток.

Мантрата за чекмеджето на Борисов е единственият аргумент в пропагандната стратегия на партиите от “промяната” вече трета година.

Говорим за едни манипулирани снимки, заснети от фамозната “Мата Хари” в спалнята на държавната резиденция в Бояна.

И всеки път, когато Борисов застане пред журналисти от кръга “Капитал” и придворните му БТВ и Нова, следва дежурният въпрос: “Коя е Мата Хари?”
При положение че всички знаят коя е – съпругата на подсъдимия Пламен Бобоков, Христина.

Борисов е джентълмен и няма да разкрие самоличността й официално. Пък и той е ерген, какъв е проблемът да си има любовница?

Следователно мисирките и Кирил Петков трябва да се обърнат към “изкуствоведката” Бобокова, към нейния съпруг и към лидера на ДБ Христо Иванов, който бе заснет да се сговаря с него в джипа му за “културни проекти”.

Дали наистина има “пачки и кюлчета”, ПП трябва да попита коалиционния си партньор от разградската десница.

Авторите на снимките са техни спонсори и душеприказчици… Логично е да се допусне и че ДБ са съучаствали във фото-постановката.

И докато е съмнително дали има снимки от “чекмеджето”, ясно е, че има видео от “парапета”.

За него никой не отрича – дори двамата герои на кадрите от airbnb-то. Кирил Петков е имал незаконна връзка с Лена Бориславова, уредил я е с договор от държавната ББР, а после я е назначил за шеф на кабинета си с правомощията на премиер в сянка.

Това се нарича злоупотреба с власт и търговия с влияние. А на купешки – порнография.

от фейсбук профила на Недялко Недялков, издател

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts