| | | |

Кака Цона и Владислав Горанов се връщат в Парламента, но като …

Председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ от Пловдив Вежди Рашидов си взе за съветник в парламента бившия финансов министър Владислав Горанов.

Рашидов има и други двама нещатни сътрудници – Росен Димитров ще го консултира по правните въпроси, а Маргарита Александрова-Манова – по икономическите.

Бившата депутатка от „Демократична България“ Антоанета Цонева се връща в Народното събрание, но като сътрудник на Христо Иванов.

Тя ще му помага по политиките за българите извън граница, изборния процес и връзките с гражданското общество. Лидерът на „Да, България“ има още една сътрудничка – Марияна Иванова – по организационните въпроси.

Другите 9 депутати от Пловдив на този етап нямат сътрудници. Двама са и народните представители от региона, които вече разполагат със съветници.

Манол Генов от БСП отново ще разчита на връзките на Християн Тончев с медиите, той му помагаше и в 47-ото Народно събрание.

Стою Стоев от „Продължаваме промяната“, който е адвокат, пък е наел за юридически съвети депутата от ПП от предишния парламент Петър Кьосев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts