| | | | |

В редиците на ПП и ДБ им в НС има десетина мултимилионера и представители на няколко милиардера

Изключително забавно е. ДБ и ПП искат да ни управляват заедно. Център на програмата им е борба срещу Гешев и… Радев.

Отзад напред. ДБ и ПП издигнаха Радев за втори мандат, заедно с коалиционния си партньор БКП.

Под тяхното мъдро ръководство мислещите и умните гласуваха като овце за Чорапа на изборите миналата година. Повечето от лидерите на овцете раздаваха общи листови на тях, демократите и него, слугата на Путин.

Преди години ДБ и ПП бяха едно и също. Бизнесите им, потеклото им, братската им дружба са едни и същи.

После олигарсите-спонсори си оставиха само ядрото в ДБ като шумна парламентарна прислуга, а хората от ПП избягаха, за да осигурят изпълнение на програмата на посолството на САЩ у нас.

Когато дипломатите и хората, които ги събраха (беше грешка, Саша), се опитаха да ги озаптят да не крадат безочливо, да не правят обирджийски меморандуми, да не подаряват милиарди на един човек, уж за батерийки, Кирил и Асен наклепаха посланика пред собствената му партия.

Слугинажът за пари е мото и верую на всеки частен предприемач, каквито несъмнено са хората от ПП и ДБ.

В редиците им в НС в момента има десетина мултимилионера и представители на няколко милиардера. Като депутати, на държавна заплата.

Тези пари са натрупани от мафията, докато е управлявала мафията, а сега същите пари ще се използват за борба с… мафията. Предположете резултатите.

Пазарлъкът, който двете формации творят с ГЕРБ напоследък е по-недостоен дори от подкрепата за подставеното лице на Решетников, човекът на Путин у нас.

Ясно е, че кметовете на София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Стара Загора ще бъдат договорени. Дори имената вече им знаем.

Бизнесът си е бизнес, но без идеали не става, затова към Чорапа нашите хора закачат… Иван Гешев.

Известният прокурор е враг номер 1 на купчина олигарси, мафиоти и престъпници, спонсори на “почтените братя”, но с помощта на Корнелия, Хрищо и компания в момента няма реална заплаха за тях.

Продавачите на политически индулгенции почнаха от Росенец.

Да сте чули някой от почтените да иска съд и затвор за Ахмед Доган, с когото се пи кафе и се стиснаха ръце за подкрепа?

Олигарсите-спонсори имат да си връщат пари, което ще стане само ако техните хора управляват държавата.

Тези хора не са тук, за да оправят страната, а за да продадат каквото могат, както стори преди тях баща им, Иван Костов.

Искат да се чупят с комисионните под мишница – кой да си гледа теменужките, кой да наглежда откраднатите бизнеси, кой да твори нови безумици за още плата.

Не вярвате?

Ще видите като му дойде времето. Дотогава – да си знаете.

снимка Архив

Similar Posts