| | | | |

Смях до сълзи! Журналист изби рибата с радикални решения за Киро, Асен и сектата ДБ

Още на обяд като им видях пресконференцията в НС, на ПП и сектантите от ДБ, ми се изясни, че няма отърване. Ще залеят всички телевизии, за да обясняват какво са искали да кажат. Утре пак от същото.

Тъкмо една седмицата почти всички началници в ПП и ДБ се ляха в телевизиите, за да обясняват защо събраха 500 души на мащабен протест, сега за глупостите с правителството на малцинството.

Това явно не е достатъчно за клетия елокторат. Трябва още.

Затова предлагам радикални решения.

Кирил Петков да участва в “Черешата на тортата”, с Линда нали, така ще е цяла седмица в ефир.

После във “Фермата” и “Игри на волята”, докато не са свършили. Така ще е всяка вечер в ефир.

Не е канен още в “Сънчо”, може Тео Ушев да му направи анимационни клипове, “Бразди”, там ще разкаже за чушките на Капитан Андреево.

Христо Иванов в “Съдебен спор”, къде другаде да отиде Върховният жрец на съдебната реформа?

Панев и Асен Василев в “Кой е по-по-най”.

Започна световното по футбол. Къде по-хубаво място за Киро? Той не разбира от футбол, сам го каза, но и от управление на държавата не разбираше, а беше премиер. Може да го пуснат да коментира в Диема и БНТ едновременно. Ще обясни за борбата с антикорупцията във ФИФА.

Струва ми се, че Криско вече се е изчерпал в рекламите на хазарта, Стоичков и Рачков също.

Затова Киро и Асен ще свършат по-добра работа. Те имат отлична комуникация с Бат Васко от Дубай, бившият хазартен монополист и техен спонсор. Какъв е проблема? Вместо Азис – Мирчев в рекламата на хазартния конкурент.

Наближава Коледа, какъв по-добър образ на Дядо Коледа от Асен Василев, който денонощно мисли за пенсионерите? Има нужната гуша и килограми. Ще си извади фактури за всички пътувания за раздаване на подаръци. Горивото ще е аванта от едни братя, които се занимават само с културни проекти в джипове.

Има и още, но ме е страх да го напиша.

Музикалните реалити формати. Може ПП и ДБ да участват с отделни отбори изпълнители.

П.С. Новогодишната реч!!!

Вместо Румен Радев, който вече не е техният президент, тя да бъде прочетена от Кирил Петков. Той още мисли, че е премиер, а може би мисли, че е и президент.

от фейсбук профила на Стефан Ташев, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts