| | | |

Какво казва Хазарта: Всички от ГЕРБ, БСП, ДПС сте прости и технически неграмотни, след като се съмнявате в машините и кода

Хората, които са технически грамотни, знаят колко е смешно това да предлагаш някакъв код, някъде.

„Среднощното заседание на парламента беше излишно дълго. Заседанието на Правната комисия – също.

Сигурен съм, че връщането на хартиената на бюлетина не стои в дневния ред на никого. Не познавам човек, който да иска отново да гласуваме на хартия.“

Това каза Христо Петров от „Продължаваме промяната“ по БТВ.

„Мнозинството в този парламент явно има властта за този ход. Сигурен съм, че след 4 пъти избори за по-малко от две години последният проблем на хората е „хартията или машината““, допълни още депутатът, известен в обществото като Ицо Хазарта.

„Хората, които са технически грамотни, знаят колко е смешно това да предлагаш някакъв код, някъде. Хората, които нямат представи по тези въпроси, ще си останат с техните съмнения, каквото и да казваме.

Един парламент се избира за четири години. Вървят заплати, тече време, а ти го използваш, за да си натъкмиш резултатите на следващите избори, е жалко. Ние не падаме от Марс. Всички знаем какво значи да се гласува с хартия и защо се прави това.

Жалко е, че изобщо това се обсъжда в ситуацията, в която сме. Да използваш парламентарното време и получаването на заплата, за да си натаманиш резултатите за следващите избори, е жалко“, коментира още Христо Петров.


Според него много наболели теми се изместват заради “скапаната бюлетина”, а когато се опитва да говори с някого, получава оправдания с ръководството си.

“България е единствената държава в Европа, в които един осиновен човек няма законовото право да открие биологичните си родители. Има законова поправка и консенсус за това, но не може да стигнем до него, защото трябва да си набутаме хартиените бюлетини.

Планът за възстановяване е за над милиард и половина пари. Има консенсус по него. Не можем да стигнем до това, защото трябва да набутаме хартиените бюлетини”, посочи още Христо Петров.

“На кого му пука за тия хартии бе, човек? Дай да свършим работа… Отговарят ми: Еми ръководството…“, допълни депутатът.

“Хората имали свещеното право да гласуват с хартия. Да, ама те имат и свещеното право да живеят, да са добре”, коментира още Петров.

“Надявам се хората да разберат каква гавра се прави с тях. Победителят от тези избори няма никакво намерение да се занимава с управление. Той иска да е сигурен, че няма да загуби някой кмет”, заяви Христо Петров.

Той смята, че са необходими 5-6 години, за да тръгнат нещата, и поне 10 години, за да се усетят промени.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts