| | | | |

Кирил е нагъл, защото вярва, че е недосегаем. Той не просто е похитил кода за машините, той е откраднал ….

Само вчера:

Конституционният съд поряза Киро за указа му, с който замрази заплатите на пътните фирми.

Служебният кабинет и ГЕРБ разкриха, че е ощетил ББР с над 1 милиона лева хонорари за адвокатски услуги. Към кантората на Лена Бориславова, разбира се.

Това е в рамките на един ден.

И този човек още е на свобода, не е образувано производство срещу него, не му е поискан имунитетът, мандахерца се из всички телевизии и раздава морал, надува се като петле в Народното събрание, изживява се като лидер на парламентарна партия, изявява претенции да състави правителство на малцинството, че и протест срещу хартиените бюлетини ще поведе довечера…

Е, никой не ни е виновен. Престъпен феномен като Киро е възможен единствено заради престъпното малодушие в обществото.

Пиша го от поне година – Кирил Петков е над закона, защото е функционална проекция от сговора на задкулисието.

Вероятно никой друг български политик не би бил пожален, ако се окаже, че е станал министър след фалшифицирана декларация за българско гражданство. Е, на Кирил му се размина.

Тепърва ще излизат нови и нови брутални разкрития за деянията му като премиер, но наказание няма да последва – поне докато не се обърне тренда на либералния естаблишмънт, похитил публичната среда под влияние на неомарксистката диктатура зад Океана.

Кирил е нагъл, защото вярва, че е недосегаем. Той не просто е похитил кода за машините, той е откраднал кода на обществената чест.

от фейсбук профила на Недялко Недялков, издател

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts