| | | |

Кирил Петков изтрещя, заговори 4 пъти за импотентност щом Атанасова го захапа

Доста горещ и изпълнен със сексуален аспект дебат протече в Народното събрание (НС).

„Аматьори бяхте, аматьори ще си останете“, това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава по адрес на бившите управляващи от „Продължаваме промяната“ (ПП).

„Показахте политическа импотентност“ – така Кирил Петков от ПП й отвърна.

„Не можете да направите правителство, а и не се грижите за вашите избиратели и да им осигурите пенсии и заплати. Срам!“, допълни бившият премиер, който влезе в историята като първият свален от власт с вот на недоверие.

„Това, че не Ви харесваме не означава, че сме импотентни. Просто не реагираме на Вашите вопли. По-скоро се пазим, отколкото да Ви ухажваме“, отвърна му пък тома Биков от ГЕРБ.

„Четири пъти в рамките на 15 минути се употреби думата „импотентност“ – дано някой не чете изказванията ни по Фройд“, пошегува се пък зам.-председателят на Народното събрание (НС) Йордан Цонев.

„Съветвам Ви когато говорите за сериозни теми – каквато е темата за Държавния бюджет, да се подготвите по-задълбочено. Не разчитайте само на Г-н Василев и Г-н Гюров“, обърна се Атанасова към Петков.

От своя страна думата поиска Асен Василев, а Йордан Цонев му каза:

„Нали няма да използвате думата „импотентен“ за пети път, а бившият финансов министър обеща, че няма.

Политическите престрелки между партиите продължават по темата за бюджета.

Вие управлявахте няколко месеца и най-доброто, което ще стане, е че няма да влезем в еврозоната. Не е добре зад вашите гърбове да се крие “Демократична България”. Не изпълнихте редица обещания, обърна се Цончо Ганев от “Възраждане” към “Продължаваме промяната”.

“Всичко това е върховна форма на популизъм. Вие сте второто ГЕРБ. Една част от кадрите ви са бивши кадри на ГЕРБ и блещука един ВОЛТ”, коментира Цончо Ганев.

Тома Биков репликира, че не приема сравнението на ГЕРБ с ПП. Моля да не използвате нас да си уреждате отношенията, обърна се Биков към Цончо Ганев.

11 човека от “Възраждане” са гласували за приемането на актуализацията, да бяхте изразили несъгласието си тогава, коментира Асен Василев по повод репликите на Цончо Ганев.

Ние за разлика от тях не сме политически импотентни, каза Василев, визирайки ГЕРБ и неспособността им да направят правителство.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts