| | | |

Скандал в парламента! Йордан Цонев иска тест с дрегер на Бойко Рашков

По време на обсъждането на промените в Изборния кодекс напрежението в пленарна зала нарастна. Заместник-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев се обърна към бившия вътрешен министър Бойко Рашков.

“Ако аз бях вътрешен министър и бях арестувал лидера на опозицията и съдът ми беше казал, че съм го арестувал незаконно, щях да си подам оставката и да си изям дипломата на площада”, обърна се Цонев към Рашков и му напомни, че той не го е репликирал от място.

Поведението на Рашков, който подвикваше от мястото си, стана повод Цонев да се обърне към него с думите: “Ще извикам да направят проверка с дрегера”.

снимка Кадър

Йордан Цонев поясни, че ДПС не се обижда на Бойко Рашков.

„Трябва да не се консумират напитки в парламента. Това е практика от повече от 30 години“, заяви зам.-председателят на НС Росен Желязков.

Точно тогава обаче на трибуната се качи Асен Василев от „Продължаваме промяната“ (ПП), който буквално бе побеснял.

„Докарайте дрегера!“ – започна да крещи той.

„Няма да е невероятно и това да се случи“, отвърна му лаконично Желязков.

„Докарайте дрегера и да проверят всички! Да започнат откъдето поискат! Всички“, продължи да нарежда ексвицепремиерът от ПП.

Зам.-шефът на НС реши да уточни, че говори за кафета и напитки, които не трябва да се пият в залата, а извън нея.

„Това пред Вас не е напитка? Тази вода? Това не е ли двоен стандарт на председателстващите“, продължи да нарежда Василев, сочейки водата пред Желязков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts