| | | | |

Има двама ясни виновници за провала ни за Шенген – Радев и Кирил Петков. Техните правителства разградиха границата ни

Има двама ясни виновници за провала ни за Шенген – Радев и Кирил Петков. Техните правителства разградиха границата ни.

Има го и хроничният българофоб Рюте, типология на напълно безполезния брюкселски джендъриат, който издържаме с данъците си.

Има ги и системните доноси на евродепутати тип Елена Йончева и Радан Кънев, които подриват доверието в правосъдието ни. Да не забравяме, че тъй наречената “Демократична България” това работи в рамките на ЕНП – очерняне на отечеството в името на котерийни нужди.

Като цяло няма за какво да съжаляваме. ЕС дава фира, време е да се преучреди като икономически съюз на национални държави.

А Радев да не захлебва патриотарски от ситуацията и да не бърза с лозунгите “няма евросолидарност, а цинизъм”.

Да не се обажда и марионетката му от МВР Демерджиев. И той изпапагалствал водевилно като шефа си – “олеле, дискриминирант ни, а аз толкова се старая…”

Няма солидарност, разбира се. Има дълготраен и системен цинизъм към малка и покорна България, която продължава да бъде подлагана на унизителен мониторинг и подигравки заради безчестието и корупционерството на политическата класа. И липсата на елементарен обществен сговор по национални каузи.

А политическата класа в у нас в последните две години се олицетворява от Румен Радев и неговия едноличен служебен режим.

Да вземе сега да си посипе главата с пепел. Да се позамисли какво натвори покрай назначението на сталиниста Бойко Рашков в полицията, например.

…Впрочем, забележете с кой европейски лидер единствено общува Кирил Петков, включително и онзи ден – с Рюте…

Защо да не си помислим, че двамата чужди граждани са в заговор срещу България?! Че им плащат отвън за саботажа?

от фейсбук профила на Недялко Недялков, издател

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts