| | | | |

Подигравките за “мадурковците” не секват: Достатъчно е да имат един хубав автобус, Мирослав ще ….

Проблем на партиите от “мадуровската” коалиция е, че нямат структури по страната и не могат да си осигурят представители в секциите, където се броят бюлетините и се наблюдава изборният процес. Тях ги е страх!

Това написа в личния си Фейсбук Петко Симеонов.

снимка Архив

Ето какво още заяви той:

Те не разбраха защо ГЕРБ и ДПС, въпреки повсеместните машини, си останаха водещи партии. Защото имат структури, защото работят на място с хората.

Докато за “мадурските” партии машината прави политиката лесна работа – държат кода, могат и да го пипнат, не са нужни секционни представители – има флашка.

И още нещо – отпада необходимостта да обикалят страната, да се срещат с хората, да създават организации. Вместо това е достатъчно да имат един хубав автобус, който да се снима и показва по телевизиите. А Мирослав ще слиза от автобуса и ще ги посреща от името на признателното население.

Цялата им политическа работа започва и свършва с десетина говорещи глави, толкова водещи журналисти, телевизиите, радиото, интернет и фирмите с билбордове.

Партията става фирма, продаваща фрази, политиката се превръща в реклама.

Хартиената бюлетина изисква политическа работа навсякъде в страната и постоянни контакти с хората. Тя задължава партиите да са партии, а не стартъпи.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts